frstjob Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Co cie tak zdziwilo???? Odp na priv :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Wczoraj widzialem u kumpla: A wiec: -Giera jest oddzielna gra, nie wiaze ani troche z BF1942 ale to juz chyba wszyscy wiedza. -Jest strasznym pozeraczekm zasobow kompa. Przy procku 2Ghz, 512MB ramu i radeonie 9500pro przycina sie miejscami (moze to wina systemu i syfu na nim) -Zasady pozostaly bez zmian. -Kazda specjalnosc militarna ma dwa rodzaje broni do wyboru nie jedna jak w BF1942 -Gra z botami to banal Ja czekam az sie ukaza oryginaly w sensownej cenie i smigam w multi. Ta gra jest do tego stworzona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Dzizys... case... sciagnales calego Vietconga w godzine :o PARDONE :> :> :> zakupiles :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Hmmm - na tym co mam w podpisie gra chodzi w 1024x768 z detalami na medium ( nie ma zadnych zwolnien). Co do samej gry - po kilku minutach grania moge potwierdzic wszystko to co napisal jonathan - te same zasady gry, boty nie sa wyzwaniem, gierka zżera zasoby kompa że hej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 czy macie problem z ta gra na ati??bo u mnie na r 9700 i catalyst 4.3 w grze psuja sie tekstury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 A u mnie gra wychodzi do windowsa zaraz po zaladowaniu mapy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Wymagania duże, musze grac w 800x600 zeby było płynniej. Grafika ładna. Narazie nie kumam o co chodzi w grze :) mam problem przy respownie, mam zaznaczyc punkt ale nie wiem w jaki sposób to robie, musze troche sie naklikać :) Zdenerwowala mnie gra juz od samego początku bo trzeba miec te syfiaste stery 56, na moich 45.23 nie dziabie. Myslalem ze sobie postrzelam na singlu jak w call of duty ale to jednak zupelnie inna gra, trzeba chyba troche w niej myśleć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Jak odpalic ta gre??? Zawasze jak wgram "witamine" to zaraz przy starcie wywala mi bład? Mial kto podobny problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 musisz chyba nowsze sterowniki, przynajmniej ja tak mialem na swojej grafie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Panowie!! Bez witaminek mi tu. Jak nie dziala to prosze bardzo http://www.gry-online.pl/S012_gra.asp?ID=2326 139zl i masz pelnowartosciowa gierke. Co do samej gry. Ktos mial problemy na respie: wlaczamy enterem mapke. Zaznaczamy myszka respawna z taka flaga pod jaka gramy. A dalej zabijamy przeciwnikow i zajmujemy im bazy (respawny) proste i przyjemne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Odpalal ktos ta giere na Omegach? Mam problem zaraz jak "klikne" na ikonke... wgrywa 3s i zaraz error... :( Moze ktos zna rozwiazanie problemu? Dzieki za info.! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Zmienilem w ustawieniach karty na default i teraz jest ok,chyba chodzilo o aliasing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Juz mam, dziala! Chodzilo o odswiezanie, uzywalem programu RefreshForce 1.10 i jak odpalalem gre to natychmiast pojawial sie error. Zrobilem reinstala sterownikow i teraz jest ok, ale mam za to w grach 60Hz, co jest bardzo wnerwiajace! :evil: Czy ktos wie jak zmusic giery do smigania na powiedzmy na 85Hz tak zeby nie kolidowalo to z BF Vietcong. Zawsze bylem zadowolony z dzialania RefreshForca, ale widze ze czas go zmienic na jakis inny, ale na jaki? Moze jakies propozycje? Jak sobie radzicie z odswiezaniem w grach (ATI)? Dzieki za info i pomoc. Pozdro! P.S. Latam na Omegach jesli to cos da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 ... Wgraj sobie ATi Tray Tools naprawde dobry program, a co do witaminki to jest do niej FIX :twisted: . Jest na ...... wiesz sam :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 ... Wgraj sobie ATi Tray Tools naprawde dobry program, a co do witaminki to jest do niej FIX :twisted: . Jest na ...... wiesz sam :twisted: . Dzieki! ATi Tray Tools zadziałał... musze stwierdzić ze cool program. Na 60Hz w BF V. witamina juz jest, z tego co widze to na multiplayera tez jest rada... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 NIEREALNY i Boxter czy wam naprawde az tak zalezy na urlopie ?? Czy ostrzezenie (niejednokrotne) do was nie docieraja ?? Jonathan widze wam odpuscil, ja sie nie bede pier....patyczkowal. Jeszcze raz natrafie na witaminy itp i bedziecie mieli troche czasu na przemyslenia :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Z tymi sterownikami to mi sie pomyliło, chodzi wlasnie o odświeżanie a nie wersje sterów, na którejś tam rozdzielczosci musi byc mniejsze bo inaczej gra wywala błąd. Teraz zainstalowalem zpowrotem 45.23 i lata. Aha fajnie sie jeździ tymi pojazdami, np skuterkiem :lol:, nie umiem jeszcze latać samolotami, tzn nie chcą lądować na wodzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 mozecie mi powiedziec jak rozpakowac pliki: gre mam z kiosku ;) 'B:V' rzr-bfv1.001 mam takie do 0.49 i kurde nie wiem jak to rozpakowac.... zadnego rozszezenia nie ma zonq. ktos sie tym bawil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czareq Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Nessay przegiołeś pałe lepiej skasuj to co napisałes bo pozegnasz sie z forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 ej stary wyluzuj nie jestes modderem, pozatym ja sie pytam o rozpakowanie a nie o cracka wiec nie lamie zasad forum! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Ale podawanie nazwy plikow tak. Widze ze poprzedni urlop niczego Cie nie nauczyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Nessay :arrow: za naruszenie regulaminu wylatujesz na tydzień i nie rób z nas idiotów mówiąc, że go nie łamiesz. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 jaki rygor :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 i dobrze, ze rygor :> juz chcialem wykrzykniczka atakowac :> ale patrze :> a tu juz odpowiedni oddzwiek :] ze strony moderatorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Rygor???? Prosta sprawa ma koles problem. Nie moze zapytac na oprogramowaniu "Sorry chlopaki mam plik z rozszezeniem xxx, nie wiem czym go rozpakowac." To nie lepiej walnac posta w topicu gdzie padly juz dwa ostrzezenia. Podac nazwe pliku i skad sie go zassalo. Brawo!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 czy macie problem z ta gra na ati??bo u mnie na r 9700 i catalyst 4.3 w grze psuja sie teksturydokładnie u mnie to samo,tekstury migotaja, giwera znika, chyba trzeba spróbować innych katalizatorów.no i te wymagania chyba przesadzone w 1024x768x4xAAx16anizo cienko pieje mój piec, bardzo brakuje fps.. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 tak u mnie to samo na cat. 4.3 tekstury znikaja (jak wylaczycie AA juz jest ok) , ale giera mnie zawiodla frami strasznie do tego nic spejclanego. No i nie ma singla z fabula jak byl w battlefildzie 1942, chce pograc single a tu instatn battle , blee juz skasowalem, poczekam na far cry'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Adres serwera założonego przez ludzi o Call Of Duty: IP: 217.153.115.37 Port : 14567 Serwer został postawiony wczoraj więc minie trochę czasu zanim się "rozpowszechni" 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 BT Vietnam jest wypas! To ze brak singla to nic, bo jak ktos chce to sobie "kupi" Vietconq + dodatek i bedzie miał miod. Multiplayer BT V. to czysta rozkosz, narazie wyglada to troszke lipnie, bo ludzie dopiero ucza sie grac, ale jest w nie potecjal ktory bedzie wbijal w beton. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 czy macie problem z ta gra na ati??bo u mnie na r 9700 i catalyst 4.3 w grze psuja sie teksturydokładnie u mnie to samo,tekstury migotaja, giwera znika, chyba trzeba spróbować innych katalizatorów.no i te wymagania chyba przesadzone w 1024x768x4xAAx16anizo cienko pieje mój piec, bardzo brakuje fps.. 8O U mnie jest tak samo :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...