kkNd! Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 (edytowane) heheh fakt :D to watpie zeby ktos jeszcze w to gral :) Edytowane 12 Lutego 2011 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pixi Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2011 Szkoda bo gierka fajna i ma małe wymagania (albo inaczej, jej wymagania są odpowiednie do mojego wiekowego sprzętu) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pixi Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 Mam jeszcze takie pytanie do wszystkich którzy mieli kontakt z tą grą. Nie mogę zainstalować patcha, w trakcie instalacji nie można ręcznie podać lokalizacji gry i gdy się instaluje instaluje się w bliżej nie znaną mi lokalizację którą instalator podaje tak .../battlefield vietnam/patch data/ jednak nigdzie nie tworzy się taka lokalizacja i ogólnie patch wogóle się nie instaluje bo rozmiar wolnego miejsce na dysku się nie zmienia, jak sobie z tym problemem poradzić :( ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...