iKingPin Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Chciałbym sie zapytac o producenta pamieci na moiej kosci : sa na nich oznaczenie 6 kropek wpisanych w koło. Wszędzie szukalem i nie znalazlem firmy jaka wyprodukowala te kosci :( Moze ktos na tym forum wie jakiej firmy sa te kosci. PS. Tak poza tym chcialemm sie zapytac czego moze byc przyczyna zawiesznia sie kompa po pary sekundach - minutach w 3D jak puszcze procesor wiecej niz 2230 MHZ. Komputer uruchamia sie na 2450 MHZ na 1.75 V, wchodzi do windowsa, testy 2d ida ale 3D odrazu zwis :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 a mogę wiedzieć jakie to DDR400? na CL3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 skoro mowa o tej apmieci to sie zapytam o swoje Mam dwie kosci Kingstona 512Mb PC400 CL3.0 na kosciach samsunga (k4h560838E-TCCC) Czy ktos moze mi powiedziec jakie max napiecie moge podac na te kosci ( bez zadiatorow) oraz jak mocno one sie kreca u innych uzytkownikow Powiedcie mi takze czy te pamieci defaudowo maja 2.5 czy 2.6V ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 czyli mam podobne :-) domyślne to 2.6V ja spróbuję swoje podkręcić na 8RDA+ na DDR400 7-3-3-2.5 na 2.7V, ciekawe czy pójdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 a ile max napiecia ? bez radiatorow moga posc te kosci bez spalenia ich itp - bo jednak chyba maja jakas swoja max napiecie ktore przewaznie jest utajniane przez producentow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iKingPin Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Co do moich kosci to default sa na casach 8333. Chodza teraz na 446 mhz przy casie 3339 na 2.8 v i jakos specjalnie sie nie grzeją. Czy naprawde nikt nie wie na jakich kosciach mam te moje kingstony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...