HAIZ Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Mam drukarke HP3550 i nie moge wydrukowac obrazkow zapisanych w formacie JPG. Wczesniej mialem Lexmarka Z42 i nie mialem takich problem, ale wydaje mi sie iz nie jest to przyczyna drukarki, ale oczywiscie moge sie mylic :) Prosze o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 a moze bys napisal co sie dokladnie dzieje ? drukuje krzaki czy tez wogule nie startuje - moze inne objawy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 pewnie porombane kolory, tzn niektóre nie takie jak być powinny. i pewnie strony testowe wychodząwzorowo. mam to samo na hp 610c ale mi drukarka niepotrzebna więc to olewam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...