Grucela Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 podkrecam karte graficzna (patrz temat) i czym bardziej ja podkrece w power stripie tym mniej mi wychodzi na benchmarkach o co lata ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 jakie masz pamieci na tej karcie ? daj lepsze chlodzenie i podnos taktowanie co 1Mhz (duzo to Ci nie da) i za kazdym razem odpalaj ten benchmark... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 za wiele mhz dodales widocznie i masz artefakty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 podkrecam karte graficzna (patrz temat) i czym bardziej ja podkrece w power stripie tym mniej mi wychodzi na benchmarkach o co lata ???Spotkałem się już z taką kartą. Po prostu jest ona bardzo słaba. U moich starych była to riva i nic praktycznie nie dało się podkręcić. Załóż wiatrak na rdzeń (jak nie ma) i dołóż dodatkowy nawiew na pamiątki (i/lub radiatorki) to może i troszeczkę podkręcisz. Ale ogólnie to nie warte zachodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 dopra jush jet lepiej podkrecilem ja lekko i sa efekty uzyskalem 100 pkt na 3dmarku 2000 ... ale chyba zaloze te dodatkowe wiatraczki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damjjian Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 krec ile wlezie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 podkrecam karte graficzna (patrz temat) i czym bardziej ja podkrece w power stripie tym mniej mi wychodzi na benchmarkach o co lata ???Heh, a o ile ja podkreciles ze uzyskales nizszy wynik ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...