banan7775 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Mam następujący sprzęt: AMD Barthon 2500+ Epox 8RDA3+ Gigabyte Radeon 9600 PRO 256 DDR Twinmos 400 Mhz 80 GB Seagate SATA Zasilacz 350W Tracer'a Ciekawi mnie co byście z tym zrobili :lol: . Tylko prośba. Niech to będzie w miarę bezpieczne. Aktualnie mam ok. 11000 pkt. w 3d mark'u 2001 330. Od razu ostrzegam, że nie jestem zbyt zaawansowany, gdyż na razie podkręcałem tylko PIII 450-600 i GF MX 440 :oops: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Mam następujący sprzęt: AMD Barthon 2500+ Epox RDA3+ Gigabyte Radeon 9600 PRO 256 DDR Twinmos 400 Mhz 80 GB Seagate SATA Zasilacz 350W Tracer'a Ciekawi mnie co byście z tym zrobili :lol: . Tylko prośba. Niech to będzie w miarę bezpieczne. Aktualnie mam ok. 11000 pkt. w 3d mark'u 2001 330. Od razu ostrzegam, że nie jestem zbyt zaawansowany, gdyż na razie podkręcałem tylko PIII 450-600 i GF MX 440 :oops: . Ja bym to podkrecil, ale najpierw troche poczytał na ten temat na tym forum. :twisted: Temat do zamkniecia PS. 1 podpowiedz :nie wiem czy nie czeka zmiana zasilki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ja bym na twoim miejscu oddal ten sprzet do domu dziecka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ja bym na twoim miejscu oddal ten sprzet do domu dziecka :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan7775 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 A co ty byś kupił za 2500 zł. Pamiętaj. Realnie, a nie że jest tylko w cenniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 bartek 9500@pro epox8rda+ ddr -> Hynix Seagate ATA zasilka chieftec 360W ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 podkreciles P3 to z tym bartkiem nie bedziesz mial problemow podobnie jest z GF i radkiem czytaj forum , czytaj FAQ i dzialaj sam - nikt specjalnie dle ciebie w tym temacie nie wypisze w punktach co robic i kiedy ... szczegolnie ze juz taki temat powstal. SZUKAJka nie gryzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan7775 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Grinch. Gdzie znalazłeś 9500 PRO????????????????????????? Ja zjeździłem cały Kraków i nie było najmniejszych szans. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 a gdzie on napisal ze znalazl 9500pro :roll: ?? czytaj ze zrozumieniem 1. on pisze co by kupil !!! 2. napisal 9500@pro a to drobna roznica ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan7775 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Jedyne co jest w tej chwili dostępne na rynku to 9500@9700. A to i tak lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Jedyne co jest w tej chwili dostępne na rynku to 9500@9700. A to i tak lipa.imo ta lipa jest lepsza od 9600pro którego wziąłeś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Jedyne co jest w tej chwili dostępne na rynku to 9500@9700. A to i tak lipa. Lipa to ty jestes z tym swoim rozumowaniem (sorki ale mnie ....... jak widze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ludziska zloozujcie . . . A tak apropos tego co pytales to calkiem niezly zestaw kupiles tylko jak chcesz to rozsadnie podkrecic to bedziesz potrzebowal zmiany zasilacza :| na razie jednak proponuje ustawinie w biosie FSB na 200Mhz z 166 mozesz delikatnie podniesc napiecie jezeli system bedzie nie stabilny tak z 0.5V :D Na grafe czas przyjdzie jak zakupisz nowy zasilacz . . . To takie wstepne OC pozniej mozesz probowac z OC DDR podnoszac na nie napiecia i FSB ale to najlepiej poszukaj na forum i poczytaj bo pare razy juz ludzie sie na ten temat wypowiadali . . . PEACE ALL . . . :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ludziska zloozujcie . . . mozesz delikatnie podniesc napiecie jezeli system bedzie nie stabilny tak z 0.5V :D Ładnie delikatnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coach Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Chyba myslales o 0.05 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...