Skocz do zawartości
banan7775

Jak to zrobić aby było dobrze?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam następujący sprzęt:

AMD Barthon 2500+

Epox 8RDA3+

Gigabyte Radeon 9600 PRO

256 DDR Twinmos 400 Mhz

80 GB Seagate SATA

Zasilacz 350W Tracer'a

Ciekawi mnie co byście z tym zrobili :lol: . Tylko prośba. Niech to będzie w miarę bezpieczne. Aktualnie mam ok. 11000 pkt. w 3d mark'u 2001 330. Od razu ostrzegam, że nie jestem zbyt zaawansowany, gdyż na razie podkręcałem tylko PIII 450-600 i GF MX 440 :oops: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam następujący sprzęt:

AMD Barthon 2500+

Epox RDA3+

Gigabyte Radeon 9600 PRO

256 DDR Twinmos 400 Mhz

80 GB Seagate SATA

Zasilacz 350W Tracer'a

Ciekawi mnie co byście z tym zrobili :lol: . Tylko prośba. Niech to będzie w miarę bezpieczne. Aktualnie mam ok. 11000 pkt. w 3d mark'u 2001 330. Od razu ostrzegam, że nie jestem zbyt zaawansowany, gdyż na razie podkręcałem tylko PIII 450-600 i GF MX 440 :oops: .

Ja bym to podkrecil, ale najpierw troche poczytał na ten temat na tym forum. :twisted:

Temat do zamkniecia

PS. 1 podpowiedz :nie wiem czy nie czeka zmiana zasilki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podkreciles P3 to z tym bartkiem nie bedziesz mial problemow

podobnie jest z GF i radkiem

czytaj forum , czytaj FAQ i dzialaj sam - nikt specjalnie dle ciebie w tym temacie nie wypisze w punktach co robic i kiedy ... szczegolnie ze juz taki temat powstal.

SZUKAJka nie gryzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludziska zloozujcie . . .

A tak apropos tego co pytales to calkiem niezly zestaw kupiles tylko jak chcesz to rozsadnie podkrecic to bedziesz potrzebowal zmiany zasilacza :|

na razie jednak proponuje ustawinie w biosie FSB na 200Mhz z 166 mozesz delikatnie podniesc napiecie jezeli system bedzie nie stabilny tak z 0.5V :D

Na grafe czas przyjdzie jak zakupisz nowy zasilacz . . .

To takie wstepne OC pozniej mozesz probowac z OC DDR podnoszac na nie napiecia i FSB ale to najlepiej poszukaj na forum i poczytaj bo pare razy juz ludzie sie na ten temat wypowiadali . . .

PEACE ALL . . . :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi