Peter_82 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Ale sie klocicie, ty to POWER BY AMD zawsze postawisz na swoim i nie umiesz zrozumiec ze ty masz procka 15 x szybszego od mojego, to co ty porownujesz. Ja mialem okazje porownac te dwie karty ( na tej samej konfiguracj) i az takiej roznicy nie ma jak wy to mowicie dlatego przejscie z ATI 9100 na Gf4 Ti 4200 nie ma za zadnego sensu. Przynajmniej na 9500PRO wzwyz dopiero bedzie roznica widoczna( nie mowie o FX bo to kicha jak dla mnie). No roznica jakas jest nawet niech bedzie ( jak wy to mowicie) 10 -20 % ( ja takiej duzej nie zaobserwowalem;p;p;p) ale jak sa teraz gry ze mamy na tych kartach w grach po 20 fps to 25 na gf to tez malo na plynna gre. Ot to i kropka. Koniec tematu. Koniec Klotni, kazdy wie jaka jest roznica. <lol> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 juz sie o to nie boj czy w doom 3 bo podobno ID zrobiło tak aby dodatkowa potok ktory słozy jako truefrom był wykorzystywany normalnie jak ten 1 takze wydajnosc radka 8500LE ma byc taka sama albo i ciut wyzsza jak gf 4 ti 4200 8500 275/550 = gf 4 ti 4400hmmm a ja dalej powiem swoje to w takim razie 350/700 to chyba sie rowna jakis ti4900???? i zadnych potokow nie trza odblokowywac przerabiac ich zeby szybciej chodzilo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 doom 3 wychodzi juz od 2lat jak nie dłuzej i najpier była mowa ze 30fps bedzie trzymac na 500mhz 128ramu i gf 2 ti :D wtedy gadka leciała ze pod gf 3 ti optymalizowany jesy pozniej radzio 9700 wszedł poznie FX i nowe radki... ja sie nie zdziwie ze ani mi ani tobie gra nie bedzie chodzic płynnie a miedzy naszymi sprzetami bedzie roznica 2fps :D z 10 na 12 :lol: bo sa ludzie co specjanie na dooma 3 kupowali gf 3 :D przykład mojego kuzyna ktory wydał 1200zł na MSI gf 3 gdy była ogłoszona data premiery:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Peter_82 heh ty nei zaobserwowałeś róznicy tak to bardzo śmieszne bo ja sie przesiadłem z 3ti i jakos odczułem sporą róznice napewno wartą te 50zł które musiałem dopłacić a jak twierdzisz ze 4k róznicyt sie nie przekąłda na fps w grach to tez jesteś nizły koleś <SmILek> a co mnie ten doom obchodzi powiedz 1 gra to nie wszysko a pozatym jak bedzie to sie dopiero okaze a 2 fps rożncy to nie wiem gdzie ty bedzisz miał ja jakoś wiecej zaobserwowałem jak sie z 3ti przesiadłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 a co mnie twoja 3ti obchodzi :? a u Peter 82<--skok był o 1k a przy AF pewnie by był spadek wiec ja sie mu nie dziwie ze nie zmienił..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 a co mnie twoja 3ti obchodzi :? a u Peter 82<--skok był o 1k a przy AF pewnie by był spadek wiec ja sie mu nie dziwie ze nie zmienił..... bo do tego radka to se mozesz gf3 porównywać a nie 4ti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 ty naprawde po nocach grasz w te 3demarki czy jak ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...