Witt85 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Mam athlona 1800+ na płycie epoxa 8rda3+ ram 256 kingstone 333Mhz Prosze o jakąs pomoc - bo w sumie to tak średnio znam się na kompach i tych wszystkich cudach które można zrobić na nich :-) Z Góry dziękuje za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 kolejny biedny w komputerowym swiecie !! :evil: nie bede sie powtarzal ... przeczytaj ten temat: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=64301 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Mam athlona 1800+ na płycie epoxa 8rda3+ ram 256 kingstone 333Mhz Prosze o jakąs pomoc - bo w sumie to tak średnio znam się na kompach i tych wszystkich cudach które można zrobić na nich :-) Z Góry dziękuje za pomoc A ja mam to co mam w podpisie i tez prosze o pomoc ..............w szybszym zamykaniu tak lolowatych tematow Z góry dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...