Q Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Wszystkie pomysły są odjechane :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holtek Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Ale Najlepsze są zasilacze marki L&C 235W. Zawsze jak sie palą to coś ze sobą zabiorą, jak nie wszystko. I właśnie w tym przypadku firma L&C bije na łeb Codegena :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 podłącz do gniazdka do przedłużacza wez jakas miche z wodą, wyjdz na zewnątrz... włącz zasilacz i wrzuc go do tej miski :D:D:D efektowne spięcie... ewentualnie później spuść się na niego i sprzedaj koledze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 nalej do srodka cementu po brzegi, a nastepnie wyslij do Strong Man. Bedzie rzucaj daleko, drogi kolego ;) Druga opcja, masakra w stylu hardcorowca Obczaj czy w poblizu masz roboty drogowe i wrzuc centralnie pod przejezdzajacy walec (jak juz ktos wczesniej wspomnial), bedziesz miał "własną" pamiątke na drodze a to cos :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 eh jjak jesteś z wawy to cezmu ograniczasz sie tylko do 11 piertra jak masz pałac kultury pod ręką :D jak by ci sie udało jeszce cosciezkiego przemycić aby go dociązyć to niezłe plum by było na dole :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 hehe ciekawie by bylo jakby komus na baniak spadl :P w gazetach- : "slynny codeshit juz nie tylko pali kompy ale i zabija ludzi" lol 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 eh jjak jesteś z wawy to cezmu ograniczasz sie tylko do 11 piertra jak masz pałac kultury pod ręką :D jak by ci sie udało jeszce cosciezkiego przemycić aby go dociązyć to niezłe plum by było na dole :)Lepiej nie bo jeszcze się przebije przez ziemie i walnie w metro :D Chodź swoją drogą CodeShity waża mniej od kostki masła :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Holtek : Wcale nie ! U mnie explodowal taki L&C i NIC nie zabral - dzieki Bogu :) ale pieprznelo niezle :] Do dzis to pamietam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 a jak by go tak do torów przywiązać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 a jak by go tak do torów przywiązać ??Dobrze mówi - dać mu vódki! :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Albo do konia przyczepić i w dwie strony "rozciągnąć" ew. nabić na pal :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 a jak by go tak do torów przywiązać ??Odpada. Pójdzie skok po lini 12v i spali lokomotywe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 słoniowi pod nogi przyczepić i niech biega :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Dajcie jakiegos linka gdzie mogłbym wrzucic zdjecie co zrobilbym z codegenem :wink: Do kogo mam wyslac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 tez mam codeshita a jutro dojdzie jeszcze rubikon. zmieniam na modecom'a ISO350 cos tam (wreszcie). tak wiec mam 2 zasilki do rozwalenia. mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi jezeli skozystam z waszych pomyslow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 tez mam codeshita a jutro dojdzie jeszcze rubikon. zmieniam na modecom'a ISO350 cos tam (wreszcie). tak wiec mam 2 zasilki do rozwalenia. mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi jezeli skozystam z waszych pomyslow :) No nie wiem co z prawami autorskimi :wink: Wersja pierwsza uproszczona , w wolnej chwili czasu beda dodawane dodatkowe tortury...... PS. To dzieki Kucykowi ogladacie to wiekopomne dzielo Dzieki Kucyk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Dac w prezencie wrogowi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 ja bym go na linie wysokiego napiecia wzucił :Doczywiscie tak zeby sie dotknoł conajmniej 2 drutów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 ja bym go na linie wysokiego napiecia wzucił :Doczywiscie tak zeby sie dotknoł conajmniej 2 drutów :)taaa i wywola przepiecia w elektrowni :lol: z nim trza ostroznie... on byc niebespieczny.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 teraz śady na marsa lataja to moga zzucić go na czerwonej planecie kosmici juz by go tam odpowiedznio zbadali ... chociaz pewnie by im wybuch w rekach wiec po co nowe znajomosci zaczynać od zlych prezentów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Dajmy go NASA'ie niech go podłaczą do jakiegoś servera a będzie co ogladać na TVN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Swoją drogą ciekawe jakie zasilacze mają technolodzy od Codegena :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Swoją drogą ciekawe jakie zasilacze mają technolodzy od Codegena :Dna pewno nie codegena wystarczy ze w pracy tyle ryzykuja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 ja nie rozumiem jednego dlaczego rozwalac dobre zasilacze ?? zawsze do jakiegos P2/3 moze sie przydac albo do jakiegos slabego durnia a jesli nawet juz sie spalil to w srodku jest kupa dobrych czesci ktore mozna wykorzystac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 ja nie rozumiem jednego dlaczego rozwalac dobre zasilacze ?? zawsze do jakiegos P2/3 moze sie przydac albo do jakiegos slabego durnia a jesli nawet juz sie spalil to w srodku jest kupa dobrych czesci ktore mozna wykorzystac Wiesz RaF jaki ludzie mają sentyment do Codegenów :lol: Ja dalej swojego trzymam, bo i tak mam kupę "śmieci" - tak na wszelki wypadek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 ale rozwalac dobry sprzet ?? ja w szafie zanlazlem starego L&C i dalem do durona 800 i dziala bez wiekszych problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 ale rozwalac dobry sprzet ?? ja w szafie zanlazlem starego L&C i dalem do durona 800 i dziala bez wiekszych problemow Mało kto raczej skorzysta z sugestii kolegów - vide przywiązanie Codegena do torów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holtek Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Holtek : Wcale nie ! U mnie explodowal taki L&C i NIC nie zabral - dzieki Bogu :) ale pieprznelo niezle :] Do dzis to pamietam :) Do czasu. Naprawiam zasilacze i wiem coś o tym . A jak nie wierzysz to poczytaj co pisza na elektrodzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 U mnie w mieście jest sklep, gdzie chcąc kupić wentylator 8cm dają Ci zepsuty zasilacz :D (za 10zł) No więc kupiłem ten wentylator + bonus. W domciu wyciągnąłem wentylek. Przed wywaleniem "obudowy wentylatora", postanowiłem sobie <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> radiatorki. Rozbawiła mnie badziewna konstrukcja zasilacza, wiec postanowiłem na chama wyrwać te radiatory... a potem trochę się pobawiłem: dodam tylko, ze na koncu rozgiołęm obudowe i stojąc na niej ciągnąłem za kable :D Co najciekawsze nie udalo mi sie ich wyrwac, predzej pękła PCB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 [...] ewentualnie później spuść się na niego i sprzedaj koledze :P bravo za inwencje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...