GreenGo1 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Witam wszystkich. Chciałem was zachęcić do rozkręcenia mojego forum softwer-owego www.greengo.forum.prv.pl bardzo bym prosił o pomoc. A co do mojej stronki.. oto ona www.greengo-home-page.prv.pl :) ocencie ją :) mam 15 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 forum - wymaga rejestracji, nie wchodze. nie wyglada zachecajaco - defaultowy phpbb, nawet logo bez zmian, reklama po prawej. strona - popup, gemius, w ramce, banner, stare dowcipy, obrazki. dalej nie wchodze. ps. reklam, popupow i tak nie doswiadczam ;) widze je na spisie elementow ;] .... zarejestrowales sie tylko po to zeby sie zareklamowac? ................. plóm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Skomentujetylko jedno - wejdz na swoja strone w 800x600 albo najlepiej 640x480 - widac samo logo :) - zwracaj na to uwage :) - strona dla takich uzytkownikow jest nieczytelna. Reklamy pomine bo lycos na poczatek jest spoko ;)... Dobrze nie jest ale moglo byc gorzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Hehe GREENGO wypasiony :lol: ale ogólnie stronka ( biorąc pod uwage twój wiek ) fajna ale .... :lol: zrób coś z tymi fotkami w dziale zdjęcia bo obojętnie które zdjecie bym chciał zapisać to wszystkie nazywają się "b" a to troche męczące za każdym razem zmieniać nazwe. Użyj narzędzia wielokrotnej zmiany i chociaż je ponumeruj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 hmm... literowki :/ strona ma wiecej reklam niz tresci ;) ogolnie 3+ pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...