Wincent Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Czy KT 400 VIA obsluguje FSB 200 i czy mam mnoznik 1/6 ? Bo spotkalem sie z wieloma wypowiedziami mile widziany link objasniajacy ten Post :P Pozdrawiam i z gory dzieki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 nie, nie poczytaj specyfikecje chipsetu na stronie VIA nie ma sprawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Zmień tytuł tematu. "Kto potrafi konkretnie odpowiedziec :( ?" jest niezgodny z regulaminem. Kt400 ma FSB 166 dzielnik 1/5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Ja nawet napisalem w tej spawie do Abita bo w starym biosie nr 11 do mojej KD7A jest niby 6:2:1 i dostałem odpowiedz: "Układ sterujący ma taką możliwość, natomiast sam chipset KT400A (NAWET 400A) tego nie obsługuje wiec tak opcja nie dziala (przepraszam za nieudolne tlumaczenie ale taki ma mniej wiecej sens)" wiec naprawde nie wiem jak to Soltek zrobil na tej plycie ktora masz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matroks Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 nie ma dzielnika 1/6 KT400 sugeruje FSB200 z DDR400, ot, cwaniaki tak nazwali, pewnie niejeden sie nabrał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...