szaman_1 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Witam! Zastanawiam się czy ktoś kręcił już te GeForcy 5700 i na ile! Ja jeszcze nie próbowałem ale mam zamiar! Standardowo taktowane(425/550) ciekawe na ile pójdą! Ja mam Gigabyte więc nie wiem jak się zachowuje! Piszcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Witam! Zastanawiam się czy ktoś kręcił już te GeForcy 5700 i na ile! Ja jeszcze nie próbowałem ale mam zamiar! Standardowo taktowane(425/550) ciekawe na ile pójdą! Ja mam Gigabyte więc nie wiem jak się zachowuje! Piszcie! Nie, nikt nie kręcił, Ty będziesz pierwszy :lol: AJDAHO ładnie wykręcił swojego, pewnie zaraz Ci wytłumaczy co i jak 8) He, ale mi humor dziś dopisuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 AJDAHO wytlumaczy krecenie jak wroci, bo aktualnie jest "niedysponowany" wlasnie z powodu tej karty :lol: :lol: :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ja mam prolinka 425/500 4ns, nie bede go krecil bo wymieniam na r9600pro 2.5ns <- to podkrece pewnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 AJDAHO wytlumaczy krecenie jak wroci, bo aktualnie jest "niedysponowany" wlasnie z powodu tej karty :lol: :lol: :lol: :twisted:Chyba jesteś niedoinformowany. AJDAHO "zjadł" już to co miał zjeść :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 AJDAHO wytlumaczy krecenie jak wroci, bo aktualnie jest "niedysponowany" wlasnie z powodu tej karty :lol: :lol: :lol: :twisted:Chyba jesteś niedoinformowany. AJDAHO "zjadł" już to co miał zjeść :lol: :wink:nie zrozumiales ironii albo juz mu ParanoiK cofnal kare (w co watpie) ?!:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 A ja go już dzisiaj widziałem tylko nic się nie odzywał oprócz kilku emotikonek! :twisted: :wink: Co do 5700 bez U to chyba nikt Ci tego nie powie. Podkręć i się pochwal wynikami. Ale powinien iść dużo! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...