TwiN Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Witam. Statystki wczorajsze - niestety... ;( Ale nie ma co marudzić, lepsze takie, niż żadne ;] Przejdźmy do rzeczy: Czołówka: Najaktywniejsi w tym tygodniu (pierwsza dziesiątka, oprócz KriS'a i Raptor'a kwalifikuje się do losowania nagrody ufundowanej przez spiderman'a :D ) Pozostała część: 1,2,3,4,5. Jutro jak zwykle update o wykresy. ;) Update: Dziesięciu najaktywniejszych na wykresie kołowym: Przyrost WU w czołowej piętnastce. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Cos Ci najaktywniejsi nie wyszli ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Cos Ci najaktywniejsi nie wyszli ;)ciii... to zostaje między nami ;P BTW. Jak idą pracę nad nowymi statystykami?? :) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Ida, idą ;) Jeszcze troche i coś pokaże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuxseb Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 kurde ale mało Wu policzylam a do tego wczoraj zasiłka zaszwankowała podczas modu i nie liczą i dzisiaj teżnie będę liczy :( może wieczorem (daj Boże to naprawić) spider juz cie nie dogonie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Raptor & Co. i KriS idą łeb w łeb. :D Nabierają szybkości DeeSeL i Maybach Słabną akcje The B Team. :/ Reszta liczy mniej wiecej na swoim poziomie (przepraszam jeśli kogoś pomiąłem ;)). Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 A[tlon] TEAM do boju :!: Tyle kompow a srednia 12 WU/dzien :evil: Cos sie nie przykladacie :? Sam wysylam po 5 WU/dzien... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 cos mi sie zdaje, ze DeeseL nas opuscil... szkoda.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Słabną akcje The B Team. :/niestety mamy problemy techniczne; padla mi plyta glowna; komp nie chodzi 24h poniewaz nie mam wc zamontowanego; z tego powodu nie dziala proxy, a z tego powodu czesc osob nie liczy; kij im w oko; za jakies dwa tygodnie ponownie zaczne pozadnie liczyc; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Raptor & Co. i KriS idą łeb w łeb. :D Nabierają szybkości DeeSeL i Maybach Słabną akcje The B Team. :/ Reszta liczy mniej wiecej na swoim poziomie (przepraszam jeśli kogoś pomiąłem ;)). Pozdro. a nas to nikt nie chwali :( .. :P a tak serio to my jestesmy mały czołg powoli do przodu :P i mamy gdzies reszte :) hihiih Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 birdman szybko naprawiaj sprzet, bo nie mamy przed kim uciekac... smutno tak jakos :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 smutno ci Fido? a mzoe budyń :D .. .. no ale podzielam zdanie Fida .. rob to szybko Ptasiek bo nie mamy z kim sie podraznic .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 birdman szybko naprawiaj sprzet, bo nie mamy przed kim uciekac... smutno tak jakos :)plyta pojechala w piatek na serwis wiec jeszcze z 2 tygodnie zleca; po za tym moj team sie troszke rozpada; 3 kolesi z wogule praktycznie nie liczy: dwa antki 1800 i p4 2.6; jeszcze koles z 2500 tez chce przestac liczyc; teraz to nie mam pojecia co sie dzieje: nie wiem kto liczy a kto nie; ale nie martwcie sie: to i tak wam nie pomoze :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 ale nie martwcie sie: to i tak wam nie pomoze :twisted:I to wlasnie chcialem przeczytac!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 a nas to nikt nie chwali :( .. :P a tak serio to my jestesmy mały czołg powoli do przodu :P i mamy gdzies reszte :) hihiih Wy liczycie cały czas na dobrym poziomie, i to wam się chwali. :) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 a co sie rozumie przez dobry poziom? :D mamy 45WU/dzien srednio :D nie jest zle z czego 20-22 WU liczymy my dwaj z Fidem :) zara włączymy kierunkowskaz i miniemy JB .. a potem gregi przegonia tymczasowe konto Krisa i my bedziemy tam powoli zmierzac :> czekam jesio na moje hynixy .. w niedziele wpadna mi w lapki to zobacze czy fsb 250 pomaga w liczeniu Seti :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 a co sie rozumie przez dobry poziom? :D mamy 45WU/dzien srednio :D nie jest zle z czego 20-22 WU liczymy my dwaj z Fidem :) Dobry - czyli stała i wysoka ilość wysyłanych WU na dzień. ;) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...