yooguruto Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Chce na plycie Epoxa 8rda3i krecic Durona 1600 ... moj zasilacz to jakis knopix 300W ;] nie mam jeszcze w/w sprzetu a chcialbym co najmniej podkrecic do na FSB 166 i boje sie nawet tego ... mozecie mi powiedziec co to w ogole za zasilacz mam i czy realne bedzie krecenie tak FSB ? jezeli pytanie jest powtorzone po raz 100 szkoda nerwow .. po proostu porsze o ciche usuniecie topicu przez MODa :] z goty tenx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 knopixowi nie worze dlugiej przyszlosci :D Chodz kto wie kto wie moze to ukryty chieftec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 sprawdz napiecia jak nie zejdzie po nizej normy to bez zmieniania napiecia mozesz jechać fsb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 knopixowi nie worze dlugiej przyszlosci :D Chodz kto wie kto wie moze to ukryty chiefteca ja wroze , bardzo ladny systemik operacyhny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 LOOOL nie pytajcie nie wiem skad sie wziela ta nazwa :]]] moze dlatego ze lezala instalka [brzydkie określenie na linuksa]a na iurku a ja bylem zje&** :D moj zasilacz to rubikon jakis :D niby 300W ;) teraz prosze sie wypowiedzcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 uuu to jeszcze gorzej , tosz to codegen , wiec ratuj sie kto moze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 ale da sie tak przewidziec czy utrzyma on w/w płyte proca (FSB 166), hm gf2pro leadteka, 1cd-rom, 1cd-rw, HDD samsunga 40GB 7200rpm + karta dzwiekowa Cmedia8738 i jakie w ogole bede objawy ... 2sec i spali mi sie wszystko, czy np. moga byc zwiechy etc. bo nie wiem czy ciagle z nosem nad zasilaczem siedziec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 wiesz , to wszystko zalezy od danego zasilacza , w przypadku codegenow , kazdy jest inny :wink: , wiec nikt ci tego nie powie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...