Mateoosh Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Słyszeliście o nagrywarce która się podpisuje na płycie. Trik polega na tym że nagrywarka "potrafi" wykonać obrazek na nie zajętej przestrzeni wypalanej płyty o roździelczości coś koło 100x200(nie pamiętam tak samo jak producenta tego cudeńka). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Może to nie nowość, ale ja ostatnio zauważyłem, że programy nagrywające (typu Nero) też się w jakiś sposób podpisują na cd... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 widzialem takie cudenko kiedys w newsach na http://www.pc.com.pl jak ktos chce to niech sobie poszuka za duzo tego tam jest i teraz nie chce mi sie szukac dokladnego linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 To potrafi nagrywarka Yamaha QL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 IMHO to zbedny bajer majacy na celu dopasic kieszenie jego wynalazcow :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 IMHO to zbedny bajer majacy na celu dopasic kieszenie jego wynalazcow :/ Czy ja wiem to nawet fajny pomysł, tylko jak to zmniejsza pojemność płyty ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Czy ja wiem to nawet fajny pomysł, tylko jak to zmniejsza pojemność płyty ?Naprawde chcialbys placic za takie g.. dodatkowe nie wiadomo ile kasy? Na co Ci to? Zeby kolegom sie pochwalic? Bo raczej nie widze praktycznego zastosowania takich podpisow. A co do pojemnosci to o ile wiem to jest tak, ze tyle i zostawisz na niej wolnego miejsca tyle mozna przeznaczyc na obrazek. I nie mysl sobie, ze te obrazki beda kolorowe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 To rozwiązanie jest typowo dla firm, które nawet na zapisanej stronie CD muszą wsadzić swoją reklamę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...