Michnik Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Otóż chciałem się dowiedzieć jak w windzie 2000 service pack4 cos udostepnic? Bo wczodze z drugiego kompa(winda XP) na tego który ma winde 2000 i wyskakuje zapytanie o hasło i użytkownika. A przed momentem instalowałem system i nie dawałem żadnych haseł. Oczywiście na kompa z windą 2000 nie mogę wejść mimo że poudostępniałem na nim katalogi...Pomóżcie bo sprawa jest pewnie banalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 System się zachowuje prawidłowo. Hasło i login do zasobów jest takie samo jak hasło i login konta uzytkownika w systemie. Jak nie chcesz hasła to włacz konto goscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 System się zachowuje prawidłowo. Hasło i login do zasobów jest takie samo jak hasło i login konta uzytkownika w systemie. Jak nie chcesz hasła to włacz konto goscia. No właśnie..sęk w tym, że nie znam. Gdzie sie włącza konto gościa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 a wszedles wogule do opcji konta w windzie ? przeciez zeby wlaczyc konto goscia to 1 klikniecie myszy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...