Michał_Szulkin Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Niestety nieznalazłem zadnego blizszego info totej karcie ( poza info z sklepów komputerowych) czy ktos moze ma taka karte u siebie jesli tak to jak sie sprawuje bo najprawdopodobniej ja wąłsnie kupie. niestety w cenie do 400zł niekupie nic innego ( nowego, nie allegro) W mojej okolicy niema gf4Ti, r9500, 9100 dlatego tak na chwile to musi wystarczyc. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Miałem tą kartę tyle że wersja TDH, powiem Ci że nie byłem zadowolony. Wydajniejszy był mój wcześniejszy Gf3ti200, nie mówiąc już o 4ti. I właśnie nad zakupem tego drugiego powinieneś się zastanowić 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_Szulkin Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 naprawde chcial bym Ti4 tylko ciezko znalesc w moim miescie a po drugie koszt ponad 400zł w sklepach wysyłkowych ( do tego jeszczekoszty wysyłki :( ). coz około piatku najprawdopodobniej stane sie "szczesliwym" poiadaczem tej katry i podziele sie z wami odczuciami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 To będzie Twój wybór, lecz ja wolałbym dać te 60zł więcej i kupić GF4Ti. Różnica w wydajności kolosalna, w cenie prawie żadna :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 miałem ten badziew jakies 2 tygodnie odrazu sprzedałem (z zyskiem na allegro ofkorzzz;) kup sobie lepiej ti4200 na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_Szulkin Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 naprawde niemam przekonania co do allegro a co do ti4 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5221 chwilowy brak towaru i niewiadomo kiedy bedzie podobnie w innych sklepach ma byc ale keidy nikt niewie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Za 100zł więcej dostaniesz w sklepie Radeona 9600 Gigabyte, oczywiście nie SE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Zrobisz co zechcesz. Poprostu te 400zł to taka dziwna kwota, bo dokładając niewiele możesz zdobyć wiele :lol: , nie dokładając nic, nie kupisz przyzwoitej karty :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Za 100zł więcej dostaniesz w sklepie Radeona 9600 Gigabyte, oczywiście nie SE.to akurat nie jest dobra propozycja niech szuka tej 4ti bo 5200 sie nie opłaca a ti zje tego radka 9600 na śniadanie bez popitki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 GF4ti4200 jest faktycznie lepszym wyborem, ale jeśli jej nie dostanie? Poza tym ti4200 jest wydajniejsza w grach z dx8.1, natomiast R9600 pokazuje co potrafi w dx9.0 i np. z włączonym wygładzaniem. -------------------------------- Ale zwała, poleciłem kartę 64bit, nie wiedziałem, że bez SE w nazwie też się zdarzają 64bit, czyli z R9600 akurat Gigabyte jest najgorszą propozycją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...