Skocz do zawartości
Michał_Szulkin

GeForceFX 5200 Leadtek A340 TD256 BOX (128-bit)

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety nieznalazłem zadnego blizszego info totej karcie ( poza info z sklepów komputerowych) czy ktos moze ma taka karte u siebie jesli tak to jak sie sprawuje bo najprawdopodobniej ja wąłsnie kupie.

niestety w cenie do 400zł niekupie nic innego ( nowego, nie allegro)

W mojej okolicy niema gf4Ti, r9500, 9100

dlatego tak na chwile to musi wystarczyc.

Prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem tą kartę tyle że wersja TDH, powiem Ci że nie byłem zadowolony. Wydajniejszy był mój wcześniejszy Gf3ti200, nie mówiąc już o 4ti. I właśnie nad zakupem tego drugiego powinieneś się zastanowić 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

naprawde chcial bym Ti4 tylko ciezko znalesc w moim miescie a po drugie koszt ponad 400zł w sklepach wysyłkowych ( do tego jeszczekoszty wysyłki :( ).

coz około piatku najprawdopodobniej stane sie "szczesliwym" poiadaczem tej katry i podziele sie z wami odczuciami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GF4ti4200 jest faktycznie lepszym wyborem, ale jeśli jej nie dostanie?

Poza tym ti4200 jest wydajniejsza w grach z dx8.1, natomiast R9600 pokazuje co potrafi w dx9.0 i np. z włączonym wygładzaniem.

--------------------------------

Ale zwała, poleciłem kartę 64bit, nie wiedziałem, że bez SE w nazwie też się zdarzają 64bit, czyli z R9600 akurat Gigabyte jest najgorszą propozycją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi