juur Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 zaznaczam że mam oprogramowanie antywirusowe typu..norton anty wirus i ad-awere i nic nie wykrywają...a objawy są takie że nagle myszka dostaje szału właczaja sie rózne aplikacje.....skutkuje dopiero wyłączenie i ponowne włączenie myszki...proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Podalbys przynajmniej jakies dokladniejsze informacje na temat myszy. Przewodowa czy bezprzewodowa? IR czy RF? USB czy PS/2? Jezeli jest to mysz na USB, to polecilbym zalatwienie przejsciowki USB -> PS/2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juur Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 :arrow: jest to myszka przewodowa PS-2.....mam drugą Microsoftu intel mouse optical USB and PS/2...na podczerwień..ale z tą są jeszcze większe problemy..chodzi o sterownik......może wiecie skąd go ściągnąć???? 8O ........możektoś mi podpowie czy jest to jakiś wirus czy wada myszki????....z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yabolek Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 A nie masz tam na dole takiego przelacznika w tej swojej myszce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juur Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 niema żadnego przełącznika....a problem tyczy się zwykłej myszki którą mam obecnie podłączoną..A4.TECH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 A mnie się wydaje że po prostu pada elektronika w myszce. Ja mam A4TECh'a SWOP-3 , optyczna na smyczy . Już ja raz dawałem do naporawy ponieważ po kilku uderzeniach o biurko przestała działać , po 2 tygodniach od odebrania znowu szwankuje ponieważ sama zaczyna "klikać" . Coś znowu z elektroniką padło i znowu bede musiał im ją zawieść :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juur Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 to może być przyczyna....jestem zapalonym graczem multiplayer...i nie raz ostro pogrywam w COD...i inną batalistykę...sprawdzę inną myszkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 A nie przychodzi wam do glowy, ze najzwyczajniej w swiecie moze byc przerwany kabel? W LO naprawilem kilka "zepsutych" w ten sposob gryzoni. Wcale to nie byl problem z elektronika, i wcale nie wymagal wizyty w serwisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Hehe zaufaj mi ... moja myszka wymaga wizyty w servisie :wink: Troche za mocno nią walnąłem tym razem . Mam 6 letnią myszke Microsoftu która jest niezniszczalna :lol: tyle razy ją upuściłem , uderzałem o stół i chodzi a teraz to robią taki badziew że lekko się nią uderzy i już jest popsuta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Też kupiłem zA4 Tech (około 30 zeta) na PS/2 i po upadku zaczęła wariować, uciekać bokami, czasem w górę. Kurde co ja się nie na w.k.rnałem, ale rozebrałem g.ó.w.n.o i ustawiłem poprawnie elementy obok kulki, czujniki podczerwieni, diody led i te koła z przerwami co śmigają między tą optyką, może być też przy wejściu do gryzonia przerwana żyłka ale jak mysz ma mniej jak 6 miechów to tylko jak wcześniej pisałem. U mnie pomogło, myszka straszny szajs ale działa. Powodzenia PS Sory za mało fachową terminologię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...