piaskoon Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Dla Microsoft Intelli Mouse Optical (USB): [Karna.Mfg] %Karna.DeviceDesc0% = razerusb, HIDVID_05E3&PID_000B %Karna.DeviceDesc1% = razerusb, HIDVID_05E3&PID_FE00 %Karna.DeviceDesc0% = razerusb, HIDVid_045e&Pid_0039 Dzięki temu sterownikowi przestał samoczynnie przeskakiwać scroll (o 1 "ząbek"=zmiana broni w grach :x ), tak więc jest ewidentnie lepiej ;). Wszystko działa oprócz Master Acceleration Control. Szkoda tylko, że nie ma akceleracji scrolla. P.S. Sorry za odkopywanie topic'u. P.S.2 Scroll dalej jednak przeskakuje. :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 a jka po dluzszej zabawie uzywam standardowych sterownikow z wina. uwazam, ze do mojej mychy najlepiej mi pasuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 a u mnie ten sposob nie działa :o odinstalowalem stare stery od logitecha (mware 9.79) zainstalowalem t razera znalazlem w rejestrze USBVID_046D&PID_C0245&13E31E82&0&1 (czyli potwierdzilo sie ze mam mx300) skopiowalem to co trzeba do razer.inf nie moglem zaktualizowac sterow myszy :/ po prostu win nie wykrył w tym pliku mojego urzadzenia o_0 (a robilem wszystko tak jak trzeba, 10 razy sprawdzałem :( ) dobra, wracam do mouseware 9.79 ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cola Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Prosze wybaczyc za odswierzenie tematu, ale dopiero teraz natknalem sie na niego. Mysz mx300 - po kuracji twoim sposobem. Zapaleniec grajacy non stop w AAO... to ja. Po nowych sterach rzeczywiscie jak ktos powiedzial, myszka nabiera jakby antyaliasingu. Duzo wieksza precyzja. Bardzo ciezko sie przestawic. Moje pytanie: Sa jeszcze dwie opcje: master sensivity control i master acc control. Oswieccie mnie jak najlepiej to ustawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Jak to będzie dla mx510? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Jak to będzie dla mx510?No właśnie i czy przy MX510 na tych sterach tez bedzie lepiej niz na MXowskich MouseWare? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 a da sie zrobic cos z tym tak zeby chodzily na ie4.0 ? i zeby podbindowanie z starych sterow m$ zostalo ?? bo jak nie to troche lipa smigac na 3 przyciskach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 yyy sory za post pod postem ale juz sam do tego doszlem co trzeba zrobic wiec linijka dla explorera 4.0 jest: [Karna.Mfg] %Karna.DeviceDesc0% = razerusb, HIDVid_045e&Pid_0039 %Karna.DeviceDesc0% = razerusb, HIDVid_045e&Pid_0095 %Karna.DeviceDesc0% = razerusb, HIDVid_09da&Pid_0006 i dodatkowe przyciski chodza i da sie je zbindowac :) niestety mysz znacznie lepiej zachowuje sie na standardowych sterach od m$ i ma wiele bajerow typu obsluga tilt wheel, akceleracja scrolla itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PIKI= Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Makaronek wybacz ,ale ludziom bzdury wciskasz. Nie wiem jaki fanatyk ci powiedzial, ze mx maja tak naprawde 400dpi. Poczytaj sobie o parametrach sensora firmy Agilent, ktory jest uzyty w MXach... Parametry takie jak szybkosc odczytu, cpi (dpi to bledna nazwa ale jakos sie przyjela), obczar skanowania nie moga byc zmienione przez zadne oprogramowanie. Co do testu ile masz dpi... przesun mysz o 1 cal i sprawdz ile pixeli ci sie przesunelo. 800dpi = 800pixeli przy przesunieciu o 1 cal. Tyle ze nie ma to nic wspolnego z hardwarowa rozdzielczoscia sensora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeMan Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Ej ludziska a jak bedzie ta modyfikacja wygladala do IE 3.0????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Jak ustawic w tych sterwonikach zeby w MX500 ten ostani na gorze klawisz byl klawiszem srodkowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...