Jump to content
Thoom

ASUS P4P800 i ACPI

Recommended Posts

Czy w biosie trzeba coś dodatkowo ustawić oprócz "Wake Up On Keyboard - Space", aby móc włączac komputer spacją? Na mojej poprzedniej płycie to wystarczyło (P4B533-E). A na tym Asusie pomimo, że włączyłem tą opcję, wciskam spację, ale komp się nie włącza. Zna ktoś odpowiedź?

BiBeR jesteś wielki :D Do manuala zaglądałem, ale widać zbyt pobieżnie. Ale człowiek uczy się przez całe życie. Jak będę w domu, sprawdzę dokładnie, która to zworka...

I jeszcze jedno.

Znowu okazuje się że na prawdę warto zaglądać na forum Tweak.pl, co jest oczywistym plusem :D

Co prawda mam P4P800 Deluxe, ale mysle ze bedzie tak samo - to chyba byla zworka KBPWR zaraz przy portach ps2. Jest tylko jeden minus - w momencie ustawienia jej tak, zeby komp wlaczal sie z klawiatury swieca mi sie czerwone ledy w myszy nawet jak komp jest wylaczony :? Chociaz czasem w nocy przydaje sie taki klimat :twisted:

Juz sprawdzilem w manualu - masz rację:)

To jeszcze jedno pyanie. Używałeś AI Booster? U mnie wywala same błędy: Exceptional Econvert error in modulue Aoverclk.dll at 000431C$.

Zaraz po nim dochodzą co około 2 sekundy nowe błędy ale już o treści:

"," is not a valid integrer value.

Programik może być fajny, ale jak się sypie to nic z tego...

jesli chodzi o AI Booster to zeby ten program dzialal na polskiej wersji systemu jest ustawienie kropki "." zamiast przecinka "," w ustawieniach regionalnych liczb i powinno hulac. Ja tak zrobilem i dziala :)

jesli chodzi o AI Booster to zeby ten program dzialal na polskiej wersji systemu jest ustawienie kropki "." zamiast przecinka "," w ustawieniach regionalnych liczb i powinno hulac. Ja tak zrobilem i dziala :)

masz racje po wstawieniu kropki wszysko dziala jak nalezy. dzieki za rade

Faktycznie działa !!!

tam coś wyczytałem że nie powinno sie równoczesnie korzystać z podkrecania w biosie i tego programu,a wiec należy ustawić bios defaultowo i przejsc do opcji programu ?

tylko kiepsko że wszystko razem z instrukcją jest po angielsku !