Thoom Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Czy w biosie trzeba coś dodatkowo ustawić oprócz "Wake Up On Keyboard - Space", aby móc włączac komputer spacją? Na mojej poprzedniej płycie to wystarczyło (P4B533-E). A na tym Asusie pomimo, że włączyłem tą opcję, wciskam spację, ale komp się nie włącza. Zna ktoś odpowiedź? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 A zagladales do manuala ? :P Zworke trzeba przestawic jeszcze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 BiBeR jesteś wielki :D Do manuala zaglądałem, ale widać zbyt pobieżnie. Ale człowiek uczy się przez całe życie. Jak będę w domu, sprawdzę dokładnie, która to zworka... I jeszcze jedno. Znowu okazuje się że na prawdę warto zaglądać na forum Tweak.pl, co jest oczywistym plusem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Co prawda mam P4P800 Deluxe, ale mysle ze bedzie tak samo - to chyba byla zworka KBPWR zaraz przy portach ps2. Jest tylko jeden minus - w momencie ustawienia jej tak, zeby komp wlaczal sie z klawiatury swieca mi sie czerwone ledy w myszy nawet jak komp jest wylaczony :? Chociaz czasem w nocy przydaje sie taki klimat :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Juz sprawdzilem w manualu - masz rację:) To jeszcze jedno pyanie. Używałeś AI Booster? U mnie wywala same błędy: Exceptional Econvert error in modulue Aoverclk.dll at 000431C$. Zaraz po nim dochodzą co około 2 sekundy nowe błędy ale już o treści: "," is not a valid integrer value. Programik może być fajny, ale jak się sypie to nic z tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Na moim Asusie tak samo AI Booster sie sypie, nie wiem dlaczego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeffik Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 jesli chodzi o AI Booster to zeby ten program dzialal na polskiej wersji systemu jest ustawienie kropki "." zamiast przecinka "," w ustawieniach regionalnych liczb i powinno hulac. Ja tak zrobilem i dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Aha :) thx moze jak bedzie mi sie chcialo to sprawdze :D... jest jakas roznica miedzy OC przez AI Booster'a a normalny - przez BIOS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 jesli chodzi o AI Booster to zeby ten program dzialal na polskiej wersji systemu jest ustawienie kropki "." zamiast przecinka "," w ustawieniach regionalnych liczb i powinno hulac. Ja tak zrobilem i dziala :) masz racje po wstawieniu kropki wszysko dziala jak nalezy. dzieki za rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadybiakos Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Panowie czy moglibyśćie napisać "krok po kroku"gdzie należy wstawić tą kropke bo nie "łapie"a bardzo mi się ten program podoba i chciałbym móc z niego skorzystać. Z góry dziękuję za odpowiedz. pozdrawiam sadybiakos ze sadyby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 po koleji: windows--panel sterowania--opcje regionalne i jezykowe--zakladka "opcje regionalne". w okienkach "liczby" i "waluta" zamiast przecinków miedzy liczbami wstawiasz kropki potem zastosuj i ok . to wszystko . powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadybiakos Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Faktycznie działa !!! tam coś wyczytałem że nie powinno sie równoczesnie korzystać z podkrecania w biosie i tego programu,a wiec należy ustawić bios defaultowo i przejsc do opcji programu ? tylko kiepsko że wszystko razem z instrukcją jest po angielsku ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...