CeglA Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Witam Po instalacji Windy 2000pro wynik w 3DMarku spad o prawie polowe w porownaniu do xp. Czego to moze byc wina? Naprawde spadla wydajnosc kompa czy to tylko jakies przeklamanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 zainstalowałes sp4 dx9.0 ? napisz w jakiej kolejnosci instalowałes sterowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Hm...zainstalowalem DX9.0B Co do sterownikow-w kolejnosci: -SP4 -wszystkie latki -plyta glowna -dx 9.0B -karta graficzna -karta muzyczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Wydaje mi sie ze to moze miec zwiazek z prockiem. Wynik proca w PCmarku02 spadl o 3tys pkt. Moze sa jakies stery czy cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 W XP zawsze mialem lepsze wyniki, ale nie 2x :evil: Ja tam na te "wszystkie latki" bym stawial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Czy moze to byc spowodowane faktem iz mam wlaczona opcje w BIOSie ,za uzywam systemu Plug and Play ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Czy moze to byc spowodowane faktem iz mam wlaczona opcje w BIOSie ,za uzywam systemu Plug and Play ?Nie, no bez jaj :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 hm ja w windowsie 2000 mam wyniki w 3d marku minimalnie leprze niz w xp hmmm, a sprawdzales czy CI gry gorzej chodza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Czy moze to byc spowodowane faktem iz mam wlaczona opcje w BIOSie ,za uzywam systemu Plug and Play ? Dobre, dobre... :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ja już takie historie w swoim życiu związane z kompami widziałem, że nic by mnie nie zdziwiło... Chcecie przykład? Kupiłem sobie Radka 9500, wrzuciłem Caty 3.10 i hajda SoftR9x00! Patrze w RivaTunerze: 128-bit 8x1. JEST GIT!! Odpalam 3DMarka03 - wynik coś koło 4900, mówię: bombastic! Wrzucam 3DMarka 2k1SE, a tam... 8500 punktów!!! Zainstalowałem 3.8 z płyty, którą dostałem z kartą i w 3DMarku ponad 13000. Wlazłem na Guru3D i zjechałem Alexa N., bo w tej wersji RT 3.10 były officially not supported, ale on twierdził, że są supported. Ale później napisał, że przejrzał cały kod i wszystko powinno działać. No to wrzuciłem jeszcze raz 3.10 i co? 13000 w 3DM2k1! I co Wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...