Gość [RONIN] Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Od pewnego czasu gdy włączę Total Commandera pojawia mi się takie cóś: Wyjaśniam że nie mam żadnego WIRUSA ani samego antywirusa. Problem pojawia się tylko z tym programem i jest bardzo uciążliwy. Reinstalacja nic nie daje. Ktoś ma lepszy pomysł? Proszę o pomoc. :) P.S Jeśli temat się powtórzył - SORY ale szukałem w szukarce i nie znalazłem niczego sensownego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Masz wirusa i tyle :D U kuzyna bylo to samo tylko ze z Windows Comanderem. Ten sam text wyswietlał.Masz jak sie nie myle robaka hmm..tylko jak on sie nazywal :roll: .......nie pamietam jak se przypomne to napisze :) ...jakos 32..costam hm...qźwa skleroza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Bycmoze masz wirusa, ktory zmodyfikowal plik totalcmd.exe, lub to wina crackowania. A tak w ogole, to skad masz pewnosc, ze nie masz wirusa? Su fetorman, setki wirusow dopisuje sie do kodu programow... nie chodzi tu o jakiegos robaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 uzywasz nielegalnej i zle scrackowanej wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Oto chodzi że to wersja legalna bez cd-keyów czy cracków. WERSJA TRIAL - LEGALNA z czasopisma o kompach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 to uzyj triala z oficjalnej stronki... na tej wersji z gazety pewnie byl zmieniony .exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 http://www.simtel.net/product.download.mir...rs.php?id=54757 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...