Skocz do zawartości
Gość

zawis

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie odkad zmienilem karte graf zdazaja sie zawisy najczesciej wpodczas startu windowsa i podczas robienia testu w 3dmse czy to moze byc spowodowane zaslabym prockiem plyta ramem czy raczej karta

plyta nie obsluguje agp4x (przynajmniej nieda sie tego ustawic w powerstripie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wątpię żeby to była karta. Czytałem że żeby GF3 pokazał pełne możliwości potrzebuje proca co najmniej 1Ghz, więc taki GF4 ma pełne prawo robić zwisy na takim sprzęcie.

przy 1GHz to GF2 Ti sie dopiero rozkreca 8O :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy 1GHz to GF2 Ti sie dopiero rozkreca 8O  :P

Niekoniecznie. Ja porowonywalem u siebie swoje GF2 Ti na zegarze 800 i 1000 i roznica byla w granicach bledu pomiaru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie odkad zmienilem karte graf zdazaja sie zawisy najczesciej wpodczas startu windowsa i podczas robienia testu w 3dmse czy to moze byc spowodowane zaslabym prockiem plyta ramem czy raczej karta

plyta nie obsluguje agp4x (przynajmniej nieda sie tego ustawic w powerstripie)

chłopie drogi jak wyszła twoja płyta to ludzie mażyli o rivi TNT 16mb a nie o gf4!!!! Spróbuj zaktualizowac biosa jak nic nie da to pomoze tylko wymiana MB a co za tym idzie CPU :)

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy 1GHz to GF2 Ti sie dopiero rozkreca 8O  :P

Niekoniecznie. Ja porowonywalem u siebie swoje GF2 Ti na zegarze 800 i 1000 i roznica byla w granicach bledu pomiaru.

dziwne u mnie miedzy 900 a 1000 Mhz, roznica w 3 dm2001 wynosi cos kolo 300 punktow :? a co dopiero mowic 800/1000Mhz chyba ze to jest wedlug ciebie blad pomiarowy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziwne u mnie miedzy 900 a 1000 Mhz, roznica w 3 dm2001 wynosi cos kolo 300 punktow  :?  a co dopiero mowic 800/1000Mhz chyba ze to jest wedlug ciebie blad pomiarowy  :wink:

Nie patrzylem w 3D marku, tylko w grach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...