Bobik Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Hej. Czy moglibyście polecić mi jakiś ( niedrogi) panel sterujący pracą wiatraków?? Kupiłem budke chiefteka BX03BBB i musze teraz czymś ją schłodzić. Chce kupić 4 wiatraki i chce mieć nad nimi kontrole :twisted: Jeżeli temat w podobnym stylu już był to przepraszam...ale niestety w szukajce nic nie znalazłem pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soql Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=82&gg=62&id=319 jak dobrze poszukasz to za 150 wyrwiesz a może nawet mniej. Ja na niego poluje i mam pytanko do tych co się znają - czy te czyjniki temperatur to łatwo podłożyć tak pod np. procka żeby nie tracić na wydajności WC i mieć rzetelną temperaturkę ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 ewentualnie najtaniej wyjdzie jak sam zbudujesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Revolteci są po 99zł na www.cooling.pl. Bardzo fajne, bez zbędnych pierdół, 4 pokrętła i świecące diodki. Do tego sporo kabelków w zestawie. Po co przepłacać na inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 sam sobie zrób a nie wszysko na gotowe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havok Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Ja uzywam Vanteca W-Force, nie jest moze najtanszy, ale posiada wyjscia usb i poki co jest ok. Co do wykonywania samemu to imo suma sumarum wyda sie zblizona ilosc kasy co za gotowy (ofk mowa o jakims prostym regulatorze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobik Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 potrzebuje też 4 wiatraki z czujnikami temp. I żeby były ciche i tanie... co Wy myślicie?? Słyszalem ze Zalmany są dobre...ale nie wiem co wziąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ciche i tanie sa wiatraki do budy Arctic Cooling, tu np: http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=7089&sid=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Hardcano 12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Polecam Sunbeam Rheobus. plusy: -kontrola 4 fanow (dla niektorych moze byc jako - ) -obudowa full-Al (czarny i srebrny do wyboru ;) ) -ladne 2 kolorowe diody -zakres napiec 0V-12V -kabel do katody :D -cena 99,- (www.angela.pl) minusy: -malo kabli (mozna samemu dorobic ;) ) -bez czujnikow temp (za ta cene wiadomo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Ja tez polecam rheobusa od sunbeam. Kupilem za 90 zl u tego goscia http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=644077 (poza allegro) POLECAM!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...