Buzzy Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Najwyzsza pora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Powiedzcie mi. Planuję zakup takich Corsairów. Na moich obecnych pamiątkach mam odczyt ok. 2200MB/s (podejrzewam że to wina chipsetu). Czy na tych Corsairach miałbym większy??? To ma wpływ na to czy zostawie sobie te 128MB, wtedy miałbym 384MB. Tylko czy właśnie te Microny nie będą zwalniać Corsairów??? I wogóle czy jest sens mieszać zupełnie różne kości??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 MIeszanie pamieci nie ma sensu. Czesto jedne spowalniaja drugie. Po lekkim OC na tych kostkach mozesz uzyskac ponad 3000. Dzisiaj wieczorem jak zdaze przetestuje je jeszcze tak jak ktos chcial. Znaczy sie na niskie timingi. WIec jak chcesz moge tez zamiescic screena z Aidy32 jakie wyniki wychodza na tych kostkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 No ja nie bede dawał więcej FSB niż 166. W sumie to zrobie tak. Najpierw wsadze Corsairy i zobacze jak wypadają, a potem dołoże Microny i zobaczymy jak razem. W sumie mógłbym kupić coś na nForce2 i wycisnąć więcej z pamięci i proca, ale to już za dużo zachodzu (sprzedać płyte obecną) i jeszcze trzeba by cooler zmienić bo Titan nie styka. W zupełności wystarczy mi ta wydajność co obecnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Ale tych micronow masz 128MB. Strasznie to ogranicza mozliwosci twojego komputera :? Sprzedaj je lepiej i doluz do drugiej kostki 256MB. 512Mb to chyba teraz minimum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 true,true...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Wiem wiem. Na razie kupie 256, a te 128 raczej sprzedam. Kupuje sobie tani aparacik cyfrowy do robienia fotek na aukcje, więc bede mógł sprzedać sporo rzecy, a wtedy może sie kupi 2x256. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pijany Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 wczoraj pusciłe korsarzykłów na @216 przy timingach 2,5-3-3-8 i vdimm 2,8 ciekawe czy dojde do 220 mhz :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...