DrAg Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Moj problem polega na tym, ze zamowilem powyzszy zasilacz juz 2 tygodnie temu, ale jakby na zlosc moje zamowienie nie jest do tej pory realizowane, oto wypowiedz goscia z jedenej z bialostockich hurtowni : "jest huXXX - bo nie ma i nie wiadomo kiedy będą lipa - możesz mu powiedzieć że nigdzie nie znajdzie - niestety" ?????!!!!!!! Oczywiscie zamawiam u znajomego z w sklepie , on zamowil nawet kilka sztuk , ale nie mozemy nigdzie ich dostac. Jezeli ktos znalby jakas godna polecenia hurtownie gdzie sa te chiefteki prosze o nazwe lub info na PM - z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 www.chieftec.pl www.angela.pl => jedna i ta sama firma, wylaczny dystrybutor chiefteca na PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 ok, ale raczej chodzi mi o jakies hurtownie a nie sklepy... bo w tych linkach jest chyba detal - 309 zl , ja zamowilem za 295 no ale i tak nic nie mam... A jak jest u was w innych miastach czy te zasilacze sa dostepne od reki , czy trzeba czekac ?? U mnie w miescie nigdzie od reki nie dostane (ale to mnie nie dziwi - niewielu ludzi jest sklonnych wydac na zasilacz powyzej 150zl) , trzeba zamawiac i sami widziecie jak to sie konczy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 www.chieftec.pl www.angela.pl => jedna i ta sama firma, wylaczny dystrybutor chiefteca na PL hehe to mnie rozbawiles :) hurtownie chiefa to action i rubczek a nie angela :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 www.action.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 kazdy sie moze pomylic ;] wydawalo mi sie, ze chieftec.pl jest glownym importerem i dystrybutorem. czlowiek uczy sie cale zycie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 bo w tych linkach jest chyba detal - 309 zl , ja zamowilem za 295 no ale i tak nic nie mam... ... duuuza roznica... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Sluchaj nie chodzi tu tylko o kase , ale lepiej jakbym zamowil sobie w sklepie gdzie to nie ja bede bawil sie w jakies odsylanie w razie awarii, po drugie dolicz sobie jeszcze koszt przesylki, po trzecie moglbys sie wogole w tym topicu nie udzielac z takim textem, ja place swoimi pieniedzmi wiec szukam zawsze gdzie jest taniej - nie prosze mamusi .... Dzieki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...