Pietrekth7 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Mam problem nie mam pojęcia jaką płytke główną kupić teraz wogóle sie nie oriętuje co dobre a co złe chce poza tym kupić 2800 XP+ barton pamieci kingston 512MB 400MHz, a grafa radek 9600pro Dzięki za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 po co ci 2.8+ xp ??? kup batka 2.5+ zaoszczedzisz a roznicy nie zauwazysz - ewentualnie fsb na 200 i 3.2+ jak reka odlal ;) co do plyty to topikow jest az za duzo - ale falowo pojdzie ze masz brac abita nf7(s) rev2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 1. sa cenniki i tam mozesz sobie sprawdzic ceny 2. jelsi neiwiesz jaka plyta to wystarczy poczytac forum, LENIU 3. do bani wybrales sprzet, narciarz ;| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristos Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 kup batka 2.5+ zaoszczedzisz a roznicy nie zauwazysz - ewentualnie fsb na 200 i 3.2+ jak reka odlal Dokladnie, kolega dobrze prawi Zaoszczedzisz pare groszy, ktore mozesz wydac na lepszy zasilacz :) Co do plyty to ja polecam rowniez Epox'a 8RDA3+ - akurat kosztuje miedzy 400-450. Najtaniej chyba w PC Projekt. Tylko kup wersje 2,2 Zastanow sie nad inna grafa - np radzislaw 9500@9700 - duza bardziej wydajna niz 9600pro, a cena przystepna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 8RDA3+ to bieda, wez 8rda+ i po klopocie... za 100 ktore zaoszczedzisz wydaj na dobra zasilke, lepsza grafike (jesli juz masz dobra zasilke) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristos Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 8RDA3+ to bieda, wez 8rda+ i po klopocie... za 100 ktore zaoszczedzisz... Roznica w cenie to nie 100 ale 50-60 zeta. Ale jak ci nie zalezy na SATA ani na 2x LAN, to rzeczywiscie mozesz kupowac 8RDA+ Tez jest fajna. Poza tym nie uwazam, ze 8RDA3+ to "bieda" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Witaj! [nie- nie bede go gnoil:P] 1. Epox 8RDA+ rev. 2.0- immortal king;] 2. Barton 2500+ [2800 jest za drogi!!] 3. lepiej 2x256 MB ram a nie 1x512! 4. ZASILACZ KUP DOBRY // MOCNY!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy__ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 epox rda+ (ew. 3+), abit nf7(s), czyli tak pisali inni. rowniez uwazam ze lepiej wziac bartona 2500+, a zaoszczedzona kase wlozyc w zasilke lub/i dobre chlodzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 ehh , a nie wzieliscie pod uwage ze on moze nie chce krecic :? , a co do plyty , NF7(s) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 ehh , a nie wzieliscie pod uwage ze on moze nie chce krecic :? , a co do plyty , NF7(s) jak juz chlopak jest na tweak'u to napewno zacznie krecic,jezeli jeszcze nie zaczal ofkors :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr Szpadel Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 bierz Abita NF7-S, w ProLine za 438 zł!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Wez sobie Abita AN7 albo Epoxa 8rda3+. Ja mam Gigabyte GA-7VT600-L ale zaniedlugo chce zmienic na jedna z tych dwoch to sa nap[rawde porządne plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elzwiso Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Wez sobie Abita AN7 albo Epoxa 8rda3+. Ja mam Gigabyte GA-7VT600-L ale zaniedlugo chce zmienic na jedna z tych dwoch to sa nap[rawde porządne plytyBroń Boże nie kupuj AN7(Nieporządna Płyta!!!)... kolega kirk42 miał na myśli NF-7 chyba ?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 jak masz brac 8RDA+ to juz lepiej 8KRA2+ jak nie to Abit NF7-S v2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elzwiso Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Moim zdaniem, topic niepotrzebny wystarczy popatrzeć na zalety NF7-S i brać... żadna płyta w tej cenie jej nie dorównuje także... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...