Skocz do zawartości
Pietrekth7

Jaka płyta za450 zeta

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem nie mam pojęcia jaką płytke główną kupić teraz wogóle sie nie oriętuje co dobre a co złe chce poza tym kupić 2800 XP+ barton pamieci kingston 512MB 400MHz, a grafa radek 9600pro

Dzięki za odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po co ci 2.8+ xp ???

kup batka 2.5+ zaoszczedzisz a roznicy nie zauwazysz - ewentualnie fsb na 200 i 3.2+ jak reka odlal ;)

co do plyty to topikow jest az za duzo - ale falowo pojdzie ze masz brac abita nf7(s) rev2.0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kup batka 2.5+ zaoszczedzisz a roznicy nie zauwazysz - ewentualnie fsb na 200 i 3.2+ jak reka odlal

Dokladnie, kolega dobrze prawi

Zaoszczedzisz pare groszy, ktore mozesz wydac na lepszy zasilacz :)

Co do plyty to ja polecam rowniez Epox'a 8RDA3+ - akurat kosztuje miedzy 400-450. Najtaniej chyba w PC Projekt. Tylko kup wersje 2,2

Zastanow sie nad inna grafa - np radzislaw 9500@9700 - duza bardziej wydajna niz 9600pro, a cena przystepna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8RDA3+ to bieda, wez 8rda+ i po klopocie... za 100 ktore zaoszczedzisz...

Roznica w cenie to nie 100 ale 50-60 zeta. Ale jak ci nie zalezy na SATA ani na 2x LAN, to rzeczywiscie mozesz kupowac 8RDA+ Tez jest fajna.

Poza tym nie uwazam, ze 8RDA3+ to "bieda" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj!

[nie- nie bede go gnoil:P]

1. Epox 8RDA+ rev. 2.0- immortal king;]

2. Barton 2500+ [2800 jest za drogi!!]

3. lepiej 2x256 MB ram a nie 1x512!

4. ZASILACZ KUP DOBRY // MOCNY!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wez sobie Abita AN7 albo Epoxa 8rda3+. Ja mam Gigabyte GA-7VT600-L ale zaniedlugo chce zmienic na jedna z tych dwoch to sa nap[rawde porządne plyty

Broń Boże nie kupuj AN7(Nieporządna Płyta!!!)... kolega kirk42 miał na myśli NF-7 chyba ??????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...