jonathan Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 sam?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 sam??strażak Sam? strażak Sam,strażak Sam robi wszystko za dwóch Sam to prawdziwy zuch :!: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 sam?? Nie wiem, może z żoną ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 ja bede, chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Biez zone i niech ci sie nie chyba Moze skoczymy do Kampanii piwnej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 raczej chyba bede bez żony, a skoczymy to do parku z wiadomo czym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Ja też przybędę na maaaałe piwko :) Ilu osób można się spodziewać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Małych piwek nie posiadamy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Istnieją takie w ogóle?? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Nie wiem, nigdy się z takimi nie spotkałem ;P Ale podobno kosmici też istnieją ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 tiaaa nie ma to jak łapać za słówka :) Po kilka trzeba będzie wypić, czyli o małych ilościach nie ma co rozmawiać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Zobaczymy czy paliwo rakietowe wytrzepie go tak samo jak Bruca zmartwychwstajacego :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Dobra więc tak. Spotkanie przy piwku: Knajpa w Rivierze, po prawej stronie od głównego wejścia do Riviery. dnia 25 września 2004 (sobota) godzina 18:00 Proszę o wpisanie swojej ksywki i chęci przybycia. Off topic zostanie skasowany więc piszcie tylko odpowiedzi na moje pytanie. Czekam na zgłoszenia :)[/size] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 ja bede na 100% z 70%-ami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 mnie niestety nie stac :/ wiec nei spodziewajcie sie mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Znasz bajkę o 'tym i tu'? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 co to za faworyzowanie i przyklejanie topicow?? ja prosze o przyklejenie topicu piwko w olsztynie jak tylko go utworze. co do malych piw to najmniejsze jakie znam to ma 0,5l :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Dosc przypadkowo odnalazlem ten temat. Mysle jednak ze moznaby ponownie takie małe spotkanko w pubie zorganizowac ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Ja jestem za :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 znowu student ? :> tylko ja nie chce bana tak jak ostatnio [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Kiedy? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Kuba Ty myśl kiedy do Poznania wpadniesz a nie w Studencie byś pił :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Hehe... tylko najwcześniejszy termin wypada koło 8 kwietnia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 kiedy kcesz [; byle nie w środę, bo po zajęciach wychodzę wyruchany jak koń po westernie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 jesli bedzie spotkanie gdzies niezbyt daleko od Bydgoszczy to wjade...chetnie poznam na zywo forumowiczow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Warszawa jest blisko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 To kiedy? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 hmm - ja tesh pshypadkiem znalazlem ten topic - ja jestem z Wawy - ale jako nieletni w pelni rozumiem nie zostane dopuszczony do zabawy ;] Czy to jest wielkie Free 4 All ;] ? Bo do Riviery daleko nie mam, wiec moglbym sie nawet przyczolgac z tamtad jakbym troszke przesadzil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Chmm... chyba komuś irdę jeszcze wiszę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Chyba nawet napewno ;] Coz - dla mnie to zawsze jakis pretekst zeby sie tam do was przespacerowac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...