ParanoiK Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Jak konie w galopie? A może ja już przestanę pić i sobie pójdę ;] Swoją drogą wykryli mi wczoraj jakąś wadę wzroku ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 pędzona :?: .......w jakim sensie :?: :twisted: Nie w jakim sensie, tylko w piwnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 to ja ponawiam pytanie.... CZY BRAC KURDE BELE APARAT??? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Bierz ;] Ale to ty go będziesz pilnował ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 w razie czego chyba stanalbys za mna murem?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Co najwyżej betonem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Nie szkodzi o ile to nie pedzona woda :wink: czyżby kolega coś insynuował ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ja jutro z kobieta i nie na dlugo. Jakies 2 godziny :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 ja tez jakies 2 h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Co tak krótko wszyscy? Co wy z cukru jesteście? Zfermentujecie? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 eeej :> ja tu zaklepalem sobie wicej czasu (do 23),a wy tu takie jazdy odwalacie?? :> blah :] moze to i lepiej bo was grypa nie zaraze :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Ja niestety musze sie wycofac ze spotkania :< Urocza przyjaciolka poprosila abym przyjechal do Niej wczesniej... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Bue :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 RELACJA BY MARCIN "ZGON" LISIECKI :> na dobry poczatek (swoja droga, jako moderator dal mi-przecietnemu userowi bardzo dobry przyklad :> ) :) tak....mi tez sie podoba ;) andriu: "a chcesz owoc??" zdrowko :> :roll: zgon brusa :> (tu przestroga dla innych: jak macie grype i jedziecie na antybiotykach, to nie mieszajcie alkoholi :> ) nie wiem dlaczego, ale cholernie lubie tego po prawej :> fajny czlowiek :) (kumpel paranoika :> ) bardzo mila obsluga :) nie wiem dlaczego, ale jak cokolwiek kupowalem przy barze, to cala reszte wrzucalem do kubeczka na napiffki :) dosiadlo sie bardzo mile towarzystwo :> do tej pory jestem przekonany, ze ta dziewczyne po prawej gdzies juz widzialem....... :mrgreen: w calej okazalosci :> ostatnie tabaczenie przed rozstaniem :) (tak.....mam twoja tabake!! :) ) ANDRIU PROSZONY O AUTORYZACJE SWOJEGO ZDJECIA i to tyle...brus wraca do lozka i czeka na nastene spotkanie :) tu macie folder ze zdjeciami http://www.bruce.linuxpl.com/fora/spotkanie/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 brusik, wytrzeźwiałeś ? widzisz, teraz już wiesz dlaczego z władzami sie nie zadziera :P trzeba im kroku dotrzymać (w piciu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 tak sie sklada, ze jak wy wyszliscie, to ja wytrzezwialem ;) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 fotki mi nie smigaja - a folder tez pluje jakimis bledami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 folder faktycznie nei dziala, ale fotki dzialaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 folder faktycznie nei dziala, ale fotki dzialaja :)nie u mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 u mnie juz tez nie :> ale napsiane, ze w trakcie rpzenoszenia na inny serwer :> coz....obejrzysz za jakis czas, bo ja juz nie bede teraz wrzucal na drugi serwer :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Przeżyłem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 A ja z przyczyn niezależnych odemnie nie mogę się pojawić w przyszłym tygodniu w warszawie :( A co do fotek, nie działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Z przyczyn niezaleznych znowu sie rozchorowalem .... Taaakkk, nie ma to jak rozchorowac sie na zebranie, maturke probna i na nowe czesci do kaskady...... BOSKO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 nic straconego panowie, za 2 tygodnie znów poszalejemy, co wy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Za tydzien :> I to wiesz gdzie i jak :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Nic pewnego, więc nic nie pisze o tym, ale za 2 tygodnie na bank Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 ja za 2 tygodnie :> za tydzien na probe ide :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Z przyczyn niezaleznych znowu sie rozchorowalem .... Taaakkk, nie ma to jak rozchorowac sie na zebranie, maturke probna i na nowe czesci do kaskady...... BOSKO ja bylem majac grype :> i przezylem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Z przyczyn niezaleznych znowu sie rozchorowalem .... Taaakkk, nie ma to jak rozchorowac sie na zebranie, maturke probna i na nowe czesci do kaskady...... BOSKO ja bylem majac grype :> i przezylem :> i to jeszcze w jakim stylu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Oj tak! Na wlasne oczy widzialem z martwychwstanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...