andriu Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 i wytrzymasz 15 minut dłużej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 No to trzeba isc i zobaczyc ludzi na zywo. Qrde zupelnie jak w Big Brother'ze bedzie. :D Niestety ale troche kasy znowu z kona wyplynie, jak ja tego nienawidze, a mialem wydawac na moda. :cry: :cry: :cry: P.S. Co mozna przyniesc?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 E tam bigbrother ;] Co najwyżej Wielki Brat każe ci forum opuścić ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Nie blagam tylko nie to... :cry: :cry: Tylko to jest radoscia w moim nedznym i szrym zyciu. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Hrhr ;]]]] Wielki Brat wyznaczy zadanie dla uczestników ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Hrhr ;]]]] Wielki Brat wyznaczy zadanie dla uczestników ;]]]] ooooj taaaak, oooj taaak :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 no to mamy zgloszone hmmmmm 5 osob :) zawsze cos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 No bruce thx za wiadomość, bo bym nie zauważył... mam nadzieję, że mi sie uda wpaść ... ten bar to ja dobrze znam, bo nie raz się po zajęciach na piwo chodziło :] Mam nadzieję, że nie zapomnę, bo mam teraz remont w domu - bród, kurz i tyle roboty, że już mnie sąsiedzi objeżdżają za tłuczene się po 22... Najlepsze, że mi się zachciało robić ten remont samemu - ja to mam pomysły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ze wzgledu na pogode (ufff) proponuje osobom zainteresowanym "uderzeniem diabła" zaopatrzenie sie nie w winka tylko w soczki, tak bedzie bezpieczniej kieruje to szczególnie do bruce'a :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 O dzizas ja piernicze. Dwa dni bez zarcia z ograniczona ilosci jedzenia, a teraz jeszcze chca sie turbodoladowac :| Szukajcie nowego modera bo ja dzisiaj zdechne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 to mało powiedziane :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Ok polegne. Zagrzebia mnie pod lawa w Studencie. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 UWAGA PONIEWAZ PARANOIK MA OBIADEK RODZINNY, ANDRIU ROBOTE I TAM JAKIES KOMPLIKACJE INNI MAJA...SPOTKANEI ZOSTAJE PRZELOZONE NA GODZINE 19....CHYBA, ZE KTOS SIE ZADEKLARUJE, ZE BEDZIE NA 18, TO NIECH ZADZWONI DO MNIE NA NUMER 698 516 512...TO MZOE SIE JAKOS ZGADAMY :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 to dobrze sie sklada bo o 19 wracam z kosza //wreszcie oddam lamusowi diwidi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 No ja mysle. Filmow sie juz uzbieralo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Boze az tyle moderatorow bedzie?? No to niemozna bedzie ich obgadywac. ;) Moj przyjazd stoi pod znakiem zapytania, jezeli po jazdach bedzie dalej padac to chyba nie przyjade chyba ze ktos by mnie podrzucil. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Feluke nie panikuj. Nie bedziemy cie karmili bananami. Myslisz ze Bruce pchalby sie drugi raz??? To nie od bananow tak pozolkl a potem pozielenial :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Hrhrhr ;]]]]]]]]] ...i zasnął? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 mhmmm chyba 2 godzinki spalem ?? :> AHHH CI MODERATOEzY fakkk....woryymale hcyba sie chlalem znowu :> wiec w rivierze bede kaca zapijal :> hehs L:> w kazdym razie....eee... nieiwm , co miale napisac do zobaczniea :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ok..... so...niestety ale musze sie zmyc kolo 21, bo na bibe calonocna jade :> jezeli ktos chce, niech pojedzie ze mna!!! :> zapraszam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Ty alkoholu!! My to porzadne ludziska jestesmy. Pijemy conajmniej do 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 hyhy...ja bede pil cala noc...ale gdzie indziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 no i po imprezie, a co najdziwniejsze: Bruce przeżył !!! Szacuneczek dla Bruce'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 no ba :> ale reddska i tak sobie kupil :> (mimo grozb ze strony grona moderatorskiego ;) ) coz.... podsumowojac :> bylo b. fajnie (jak zwykle) , kilka osob zawiodlo-nie przyszlo (jak zwykle) wiec....zapraszam na next spotkanie.....jak najszybciej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Dotarłem do domu wreszcie ;] Powitano mnie alka-primem i wodą a teraz idę spać ;] Dobranoc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 tak btw, to chcialem zapytac andriu z kad wzial taka zone :> w morde....tosz to bogini wdzieku i piekna :> i cos mialem ci wyslac na gg dla niej (jakiegos linka-zapytaj o co chodzilo ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 tak btw, to chcialem zapytac andriu z kad wzial taka zone :> w morde....tosz to bogini wdzieku i piekna :> i cos mialem ci wyslac na gg dla niej (jakiegos linka-zapytaj o co chodzilo ) ja nie wziałem, to ona wzieła :wink: a jezeli chodzi o to co miales wyslac to niewiem, wroci zona ze szkoly to sie dowiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Konie, tak natrafiłem na wasz piękny temat ;] od października, kiedy zacznę studiowanie na słodkiej uczelni PW, to z radością dołącze do tego jakże zacnego grona ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 a co zaczniesz studiować na tej zacnej łóczelni ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 ależ oczywiście mój najdroższy Andriu. Zacznę studiować na PW. A co mam się bać? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...