andriu Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 pytam się co zaczniesz studiować (wydział, kierunek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Betonologię i technologię drewna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 technologia drewna to b.fajny kierunek :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 pfffffffff informatyka na elektronice i technikach informacyjnych. Bardzo ze mna zle? A tobie Para polecam studiowanie na hardcore and prostitution - wydzial krecenie filmow pffff :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 pfffffffff informatyka na elektronice i technikach informacyjnych. Bardzo ze mna zle? som lepsze :) albo inaczej, to jest troche mało hardkorowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 andriu, wiem co teraz powiesz... ja skonczylem air i jestem maczo z lacha ;), wiem... wiem... ale ja prosty kotek jestem :) . A co sadzisz o uczelni w ogole? Jest fpytę, czy nie za zbyt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 echhh, wcale tak nie powiem a uczelnia jest spoko nie wiem tylko co to znaczy "maczo z lacha" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 ah ;] taki joke ;] ;] ;] jak bede juz w wawce to proponuje piwo? hm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 bedziesz sie musiał wkupić tym piwem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Źle odmieniasz. Powinno być 'tymi piwami'. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 blah blah blah :> ParanoiK tobie to detoks niedługo załatwiać trzeba będzie ;] dobrze, że wtyki w służbie zdrowia mam, więc po koleżeńsku możesz się wkupić ''tymi piwami'' ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 no co Ty, paranoik to najtrzeźwiejszy człowiek jakiego znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 mhmmm...... juz sporo czasu minelo od ostatniego spotkania.... ;) moze by tak powtoreczka?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 :> ja w tygodniu ciezko. A weekend z zona i synkiem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 łaaaaaat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 ekhmmmm pofturka: 24 wrzesień tam gdzie zawsze godzina 18:00 wszyscy chetni mile widziani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 24?? z zonami czy bez?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 ja bede bez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 to w rivierze bedzie czy gdzie... w subie sie boje tego waszego zlotu bo zawsze jak ma byc ten zlot w wawie to na cos musze zachorowac, ostatno byla goraczka ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Trzeba było się lepiej ubrać przed zabawą z freonem ;] Potem wyjdzie na ciepłe i zapalenie płuc jak wtorbęjeża strzelił ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 to w rivierze bedzie czy gdzie... w subie sie boje tego waszego zlotu bo zawsze jak ma byc ten zlot w wawie to na cos musze zachorowac, ostatno byla goraczka ;]]] juz przecie pisalem ze bylem kiedys na zlocie w czasie choproby na grype i zazywania antybiotykow, wiec nei chrzan :> ja nie gwarantuje ze bede, bo ze stara klasa planujemy maly wypadzik do kina i nie wiem czy sie odbedzie,a jezeli tak, to o ktorej sie skonczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 ekhmmmmm, raczej chodzilo mi o 25 wrzesien, czyli o sobote Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 ekhmmmmm, raczej chodzilo mi o 25 wrzesien, czyli o sobote tym gorzej, bo nei wiem, czy bede sie w stanie doczolgac :> (integracja szkolna ;p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Bruce ale nie bedziesz juz nam zielenial?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Bruce ale nie bedziesz juz nam zielenial?? Eeee Bruce po zlocie jest już dojrzały i będzie czerwony :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 No czerwonego to go jeszcze nie widzialem. Narzie byl bialy, zolty i zielony. Normalnie kameleon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 No czerwonego to go jeszcze nie widzialem. Narzie byl bialy, zolty i zielony. Normalnie kameleon. To pewnie trochę zależy od tego jakiego koloru jest spożywana przez niego nalewka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Hmm... filoletowy? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Dobra to kto bedzie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Ja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...