ParanoiK Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 To wszystko z góry obmyślany plan ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 zavader nie boj zaby [; moge ci swoj dowod osobisty udostepnic do zakupu trunku lol . Kiedy wiec pijanstwo planowane? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Jak pijaństwo...ja mysalem ze Wy tylko przy soczku siedzicie ;] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Niestety soczek czesto fermentuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 niemozliwe. impreza z Jonathanem nie na zadupiu Warszawy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Jon [; moze tym razem Cie rozpoznam [; [; [; szit ale byla wtopa [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 dobra panienki.....kiedy sie ustawiamyh?? dzizios//....kac morderca nie ma serca.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Jon [; moze tym razem Cie rozpoznam [; [; [; szit ale byla wtopa [; 1325109[/snapback] Hmmmm powinienem sie zemscic!! Jak to mnie nie poznales?? A kto najwiecej wpindolil potatosow przeobrazonych w wytwory popularnie zwne frytkami?????? I kto sie brechtal z tego ze non stop nawijales o Tweaku?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 No to jak? Sroda? Piatek? Sobota? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Ja bym wolal nie w sobote, przynajmniej nie najblizsza - mam turniej Mein Panzera :) Piatek brzmi milo... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Jon, z pamiecia slabo albo zamiast frytek za duzo browaru [; toz ja sie spytalem Kuby co to za typ tam w rogu siedzi, a ty zaczales sie lachac, ze Cie nie poznalem. Ehhh... widze, ze juz nie ta pamiec :) . A o tweaku zawsze mozna gadac [; [; [; o czym innym moglem mowic, o slicznych oczach Paranoika lol ? BTW: Piatek dla mnei odpada. No chyba, ze wpadlbym tylko na sekundke. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 NO jak wszystko bedzie ustalone to w next week sie z wami wybiore bo w sumie co mi szkodzi a z tego co ludzie opowiadaja to jestescie niezle typki wszyscy razem i kazdy z osobna :) PS. Dodalem wreszcie zdjecie mojej dziewczyny do Avatara - mam nadzieje ze sie wam podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) rozumiem, ze przychodzi z toba [; [; [; [; [; moja ladniejsza [; --- edit --- nie jest to foto britnej? :> Edytowane 14 Marca 2005 przez MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Ogólnie w sobotę nie mogę. Piątek byłby ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Nie stawiaj sie i nie rob problemow bo znowu moja bejbe bedzie musiala zdjac cie ze lba :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Cicho :> Babcia w sobotę robi imprezę imieninową ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 No to mamy sie juz gdzie spotkac :D Dobre robi winko??? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Szamę dobrą robi w dużych ilościach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Dobra to mnie juz pasuje :] Ty to umiesz przekonac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Napewno bedzie zachwycona mogac nakarmic wnuczka i kolegow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 MeHow - Tak to jest foto Britney i TAK przychdozi ze mna :) NIe no bez przesady MOJA ze mna nie przyjdzie bo sie pewnie uczy :) Ale postaram sie byc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 [[[[[[[[[[; w kazdym badz razie koniecznie badz... ale ale... moment [; na kiedy sie w koncu umawiamy? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 na dzisiaj ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Nie wiem jak z czasem będę stał dziś. Ogólnie Jonathan może od 21. Wunat - ty jak? Reszta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 dzisiaj, znaczy piatek? ;) Ja mam wolne, ale wolalbym jakos nie za pozno - o 23. mam ostatni autobus do domu, czyli kolo 22. bede musial wyjsc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 To tak jak ja. 23.05 ostatni ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 ja odpadam. mam parapetowe u kumpla ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 ja tez odpadam buszuje na kwadracie. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Może niedziela? ;] Bo dziś i ja odpadam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Czy idea spotkania juz calkiem upadla? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...