lukasz1 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Dzien temu kochany windows 98se spieprzyl sie a dokladnie wykasowal mi cale ustawienia rejstru co spowodowalo ze ,moj system byl "nowiutki" czyli bez jakiegokolwiek sterownika i programu....Moj skaner przed tym spieprzeniem dziala idealnie jak i instalacja do niego sterownikow.(skaner hp 3590c). Skaner jest podlaczony przez usb, ale system go nie wykrywa przy instalacji oraz nie pokazuje ze jest jakikolwiek zainstalowany w systemie. Reczne instalowanie sterownikow nie pomaga (sterowniki sa ladowane do systemu razem z oprogramowaniem do saknera hp). NIe wiem w czym tkwi problem, skaner jest dobrze podlaczony bo wczesniej dzialal przed awaria, moze zostaly jakies smieci w katalogu systemowym a szmaciarskiemu windowsowi wydaje sie ze on jest w systemie...nie wiem...prosze pomocy, bnie chce mi sie tego GOWNA przeinstalowywac!! Moze mieliscie podobny problem prosze napiszcie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...