slayne Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 czesc mam niemaly problem z tym wirusem niestety nie mialem zadnego monitora i wladowal mi sie ten happytime tylko teraz jest taki problem ze nie moge sie go pozbyc zainfekował mi duzo plikow wiele z moimi zbiorami stronek o oc i moddingu bo on wlasnie w htm wlazi mam kasperskiego i pisze ze leczenie nie powiedlo sie mks online nic nie widzi mam jeszcze jakas szczepionke w firmy g-data i wykrywa pisze ze wyleczone ale i tak lipa i daje jest zawirusowany macie moze jakis pomysl bo nie chcialbym calych zbiorow stracic a chyba na tym sie skonczy pozdrawiam Slayne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 moze wes jakiegoś kompa zabezpiecz i ić tam ze swoim dyskiem przeskanuj a jak sie nei da to przenieś to co cenne dla ciebie i zrób formata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finch Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Wejdz do systemu w trybie awaryjny i wtedy sobie przeskanuj w trybie online na mks - powinno pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 tylko ze jest taki problem ze to co cenne to jest zawirusowane tzn zbiory stronek www z mksem nie pojdzie bo on w ogole nie widzi ze jest wirus ale juz w sumie sobie poradzilem bo w koncu jesli ten wirus to skrypt vbs to normalnie jak zrobie edycje pliku htm to widac caly kod zrodlowy wirusa i recznie mozna to wyplewic tylko ze ja mam jakies 1000 plikow a najciekawsze jest to ze z niektorych plikow zostal usuniety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...