Sojer Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Witam Czy przyczyna resetowania sie kompa moze byc zasilacz ktory na -12V ma -13V?? czy to moze nowy ram 512 ocz EL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 No troche badziewne to napięcie... Jak wygląda sytuacja z innymi? I jaka marka zasilacza, bo coś mi tu zajeżdza jakimś shitem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Reszta napiec jest idealna tylko wlasnie te jest wysokie :|. Zasilacz jest jakis PowerTec znajomy z kanady mi sprowadzilza 80 zl to wzialem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Jak już to za niskie. Czym mierzyłeś? Mobo czy miernik? BTW odpal goldmemory na pamiątki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 nie mam miernika zeby sprawdzic jakie jest te napiecie bo po ostatniej akcji z mierzeniem sie spalil :(. to nie sa gold tylko czysta miedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Witam Czy przyczyna resetowania sie kompa moze byc zasilacz ktory na -12V ma -13V?? czy to moze nowy ram 512 ocz EL? to napiecie minusowe jest w normie (10% norma atx) :D tak w ogole to juz urzadzenia komputera nie uzywaja juz takich napiec minusowych :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...