Skocz do zawartości
Mikesc

MIXJB 0402 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam ! idzie tak jak w podpisie ogólnie OK! mam MIXIB 0402RPMW ,nietesty zablokowany ,ale może trafisz. Co do 1400 to niestety już coraz trudniej dostepne :/ (weszlem do sklepu z checia 1400 a wyszedlem z 1600 bo tylko takie mieli...). Dałem 160zł i narazie bardzo ładnie śmiga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam ! idzie tak jak w podpisie ogólnie OK! mam MIXIB 0402RPMW ,nietesty zablokowany ,ale może trafisz.

przeciesz to 04 - wiec jest zablokowany i nie trafi :)

co sie podzialo z twoim legendarnym petium 4 1.8@4 ghz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej kup durona 1,4 lepiej sie kreci :)

co do krecenia to nie powiedzial bym... kreca sie tak samo ,takie samo prawdopodobieństwo trafić D1.4@2.3 jak 1.6@2.3 ,procesory są robione z tych samych wafli ten sam steeping tygodnie itp... wiec roznicy jako takiej w czystym O/C mhz nie ma!. Zgodze sie ze w dobie zablokowanych mnozników D1400 bedzie lepszy bo mnoznik 10.5x jest w stanie wycisnac wyzsze FSB niz 12x w 1600. Ale z drugiej strony popatrz w podpis kolegi gdzie widnieje płyta bez dzielnika PCI 1/6! ,tak więc dla niego bezpieczne FSB konczy sie ~180mhz ,więc D1600 będzie w jego przypadku lepszym wyborem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam ! idzie tak jak w podpisie ogólnie OK! mam MIXIB 0402RPMW ,nietesty zablokowany ,ale może trafisz.

przeciesz to 04 - wiec jest zablokowany i nie trafi :)

co sie podzialo z twoim legendarnym petium 4 1.8@4 ghz

wlasnie moze trafic! poczytaj sobie forum overclockers.com proce z 04 roku są niektóre odblokowywane! .Gosc pisał ze kupil 3xD1.6 chyba z 0403 i jeden odblokowany a dwa pozostałe locked! niczym sie oprocz numeru seryjnego nie roznily!. Moje P4 jest w dobrych rękach mam nadzieje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...