Skocz do zawartości
tomasir

Duron 1000 i jaka plyta?

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie chce kupic durona 1000 i wciaz sie zastanawiam jak plyte wybrac.Mam juz sdr wiec interesuja mnie tylko plyty chodzace na sdr/ddr i w miare mozliwosci tanie(oczywiscie tez niezawodne).Ponadto chce sie dowiedziec jak bedzie wygladala sprawa z podkrecaniem.Z gory dziekuje za rady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam solteka 75 kav i d1000 i jest naprawde spox. Polecam , albo jakiś z schutlla .. ten soltek jest tylko na sdr......

Jak to mówi babcia mojego kolesia "jak cos jest do wszytskiego to jest do niczego" :D podobnie będzie sprawa się miala z płytami które obsługują sdr/ddr (moze nie wszystkie) ale np. ecs k7s5a to totalna kicha a w chpie piszą np. stabilny, wydajny itd g.....prawda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ile za takowego trzeba wydac?

Rzeczywiście soltek jest super (ciekawy bios i wysoko w rankingach prasowych - patrz m.in. chip). Mam 75KAV i jestem zadowolony, ale właśnie zmieniłem go na EPOX'a na kt266a (zależało mi na pamięciach DDR, które w poradzą sobie dobrze z athlone XP, który w przyszłości mam zamiar kupić. Więc jeżeli jesteś z Gdańska to mogę Ci odsprzedać za 290 zł. Jest jeszcze na gwarancji (9 miesięcy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o witamy kolege z Krakowa

no to ja kupiBem t pByt w bit'ie

i tam kosztowala te 380

ale mysle ze znajdziesz miejsca gdzie mozna ja taniej kupic

bo w pcproject chyba juz nie maja nic pod sdr :((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

action w krk prowadzi duzo shuttli. A tak nawiasem mowiac to na co ci plyta pod SDR??? wymien Sdram na DDR za doplata i kup Epox 8KHA+(jesli amsz flote) a jak nie masz kasy to Shuttla AK 31.2 PS. Nie ma sensownej mobo pod DDR/SDR jedyna warta uwagi to ASUS A7M266

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...