best-boy Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Wiem ze niektore osoby moga nie znac tego progsa ale wiem ze sa tacy co go uzywaja m.in. JA. I mam problem skonczyl mi sie czas na wersje DEMO "tzn to jest full wersja wymagajaca rejestracji w ciagu chyba 14 dni " no spox prosi o podanie tego kodu "seriala" znalazlem key generator i wklepalem kod hmmm.... thanks for registration... ble ble ble.. niby sie udalo przy nastepnym uruchomieniu programu prosi o jakies zweryfikowanie e-maila czy cos CO JEST GRANE ????????? "nic sie nie da zrobic z tego co sie zorientowalem" jakies sugestie..... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Ten typ tak ma. U mnie bylo podobnie. Wyproboj PopUpCop. Jest o wiele bardziej skuteczny, www.popupcop.com. Wiecej opcji przy konfiguracji niz Zero Popup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Ja tam wole Netcaptora. Po co dodatkowe programy instalować? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Albo Opera 6. Rowniez wbudowana blokada popup'ow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Korzystam z IE6 (+PopUpCop), mimo ze niektorzy tak na niego klna. Wszystko sie otwiera, jak nalezy, poza tym, nie przepadam za NetCaptorem (ze wzgledu na spyware). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Ja tez mam IE 6.0 i od wczoraj PopUpCop i jest GIT :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 miałem wszystkie o których mówicie i uważam ze popup filter jest najlepszy http://www.meaya.com/ jak ktoś sobie sciągnie i mu się spodoba potem to potem tylko poszukać seriala i po kłopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...