Dr.Crash Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Mam malutki problemik, a dokładnie mój koleś. Zakupił on DVD marki LG, i nie może oglądać filmów. Jaka tkwi przyczyna? Przy zakupie nie otrzymał żadnej płytki ze sterownikami. Jako CD-rom to działa bez problemu. Próbował odpalić program do DVD z pod WinME, ale bezskutecznie. Co na to poradzić? Bądź jakie oprogramowanie użyć, i skąd je ściągnąć? Z góry dzięki. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Tez, jak widzisz w podpisie, mam dvd LG. Zadne sterowniki nie sa wymagane. Do odtwarzania filmow niezbedny jest odtwarzacz typu PowerDVD czy WinDVD. Do napedow LG polecam PowerDVD 3, z v.4 XP sa u mnie klopoty. PowerDVD 3 szukaj na www.filemirrors.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Wielkie dzięki. Ide szukać! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 a moze ma problema z regionem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 a moze ma problema z regionem Na problemy z ustawieniem regionu (i wiele wiecej) - DVD Genie (aktualnie 4.1) http://www.inmatrix.com/files/dvdgenie_download.shtml Poza tym - DVD Region Killer 2 http://elby.ch/english/fun/software/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 a moze ma problema z regionemalbo problem z regionem albo walniety program do odtwarzania filmow dvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...