PaRaDzIqS Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 mam zamiar jak najszybciej zakupic ten oto cooler na moja karte ti-200 ogladalem propozycje na allegro ale zaciekawilo mnie to iz w tej samej firmie jedna partia arctica kosztuje 59 zl a inna 69 . obie oferty dotycza wlasnie silencera rev.2 . ktos wie w czym moze tkwic jakis haczyk? jakie jeszcze inne proponujecie miejsca w internecie gdzie moznaby zakupic ten produkt. z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 a moze laskawie linki dasz bo nie chce sie przekopywac calego allegro.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaRaDzIqS Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 mala poprawka jedna z tych tanszych aukcji zostala juz niestety zakonczona: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21724610 obecnie zostala tylko ta za 69 zl : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21725617 ktos ma inne propozycje sklepow internetowych?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misanthrope Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 na tą chwile taniej niż te 69 z aukcji na allegro nie dostaniesz :( IMHO nie ma co szukać, jak jesteś na kupnie to bierz z allegro, szczegolnie ze sprzedaje go tam oficjalny dystrybutor na polskę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaRaDzIqS Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 no ok. po przeczytaniu wielu komentarzy innych kupujacych postanowilem rowniez zamowic. teraz pozostaje czekac na przesylke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszaq Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 też bym chętnie nabył takiego arctica pod mojego radeonka:] szkoda, że przegapiłem okres kiedy były tanie te artici:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...