Skocz do zawartości
przeciwnik

Najlepsze Sterowniki do nForce 2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ;-) na chipsecie sie nie znam a więc zadam nieco noobowskie pytanie... teraz siedze na oficjalnych sterach 5.10 mobo jak w sygnaturce czyli ep 8rda3+ na nf2 u400 czy te modowane stery dają rzeczywiście kopa? widze ze download jest tylko z 7.13 które opracowała MSI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Sluchajcie z ktorej ze starszych wersji sterow mozna wyciagnac ten stary mixer bo na nowszych sterach nie potrafie wlaczyc glosnika centralnego, mialem to gdzies na dysku ale mialem przymusowy format :)

Pozdrawiam.

Edytowane przez puciek1982

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc sluchajta moze ktos ma zestaw 5.1 bo ja ni ch*ja nie moge ich zrobic zeby dobrze graly. PRzydaly by sie jakies stery do dzwiękówki z tej plyty głównej i jakis dobry mixer bo ten standartowy to shiet wieliki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie czy wyszly gdzies nowe stery do NF2 chodzi mi glownie o audio i jakis nowy nvmixer bo ten co mam aktualnie /Remix 2.4 / jakis taki ubogi.I dlaczego jest taka duza roznica w wadze sterow remix 2.4 -24 mb a remix 2.5 - 9mb.I czy moge odrazu zainstalowac wersje 2.5 na 2.4 czy najpierw odinstalowac 2.4 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie czy wyszly gdzies nowe stery do NF2 chodzi mi glownie o audio i jakis nowy nvmixer bo ten co mam aktualnie /Remix 2.4 / jakis taki ubogi.I dlaczego jest taka duza roznica w wadze sterow remix 2.4 -24 mb a remix 2.5 - 9mb.I czy moge odrazu zainstalowac wersje 2.5 na 2.4 czy najpierw odinstalowac 2.4 ?

róznica w wielkosci jest taka, ze ten 9MB to nie jest pelny instalator.. ciągnie z sieci przy instalacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Odswieze troche temat.

Wlasnie bede bral sie za format i chcialem sie dowiedziec jakie remixy polecacie do plyty,obecnie jade na oficjalnych.Zauwazylem tez ze pare osob odradza wgrywania IDE SW,mozna wiedziec czemu?

Pozdr..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja używam 8.22 remixy. Dałem na świeży system i komp śmiga aż miło. IDE SW nie instalowałem. Kilka prób robiłem i zawsze jakieś problemy były. Wolałem pozostać przy sterownikach od XPeka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekaw jestem, czy ktokolwiek zagląda jescze do tego tematu.

Czy któryś z was posiada Remix 2.5.1 ?

Na planetnvidia skrypty php im się pokombonowały i cosik nie workuje.

A google nie wie gdzie to jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi