POWER BY AMD Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 a pod kątem wydajnosci juz ktos testował ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Ja testowalem tylko w marku03 :( W porownaniu do 4.24 zadnych roznic, nie radze instalowac drivera do Ethernetu bo zrzera procka i ogolnie wtedy z 50 markow mniej ( hehe, ah te marki ;) ) Do Ethernetu 3.39 i wszystko smiga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Zapuść prime95. Wygląda na winę kompa. Ewentualnie jakiś wirusek. A tego mixera moge ci na maila podesłać.komp jest stabilny.... nie mam zadnej zwieszki... nie wiem moze jakis konflikt ult. nie wspolgra z driverami ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaa Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Właśnie pojawiła sie paczka 4.27 na nVidii - polecam, wreszcie coś na miarę oczekiwań... nie krzaczy się jak 4.24. Dzwięk super. Wg mnie lepsza niż 5.03 z Abita i 4.40 Beta ... Testujcie, czekam na opinie... . W każdym razie dla mnie rewelacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Tzn w czym lepsza od mixa 5.03 i 4.40? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Może jednak sie pokusicie na bardziej profesjonalne opinie? Ja od wczoraj jestem na 5.03: nie widzę różnicy (specjalnie) od tych majowych sterów. Żadnych rewolucji: nic mi sie nie krzaczyło i sie nie krzaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Ja mam teraz paczke 4.24. Wczesniej mialem jakies staruszki (te z CD dolaczonej do mobo). Nie widze zadnej roznicy. No ale sciagam sobie te 4.27 i zobacze co to za cudo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 lepszy mix 5.03 i 4.40b.... a te nowe stery to jakies trefne sa, w paczce sa stare stery ;< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Stare, ale za to WHQL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ja mam jakies 3.** i jest good Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 W tych 4.27 sa nowe stery ale trzeba sciagnac international - w english sa stare!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 a co one daja poza zamiana numerka? czy dalej trzeba sciagac stery z realteca, zeby mec dziek 4.1 na ac97? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Tak czy owak postepu nie ma i trudno się spodziewać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwek86 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 zna ktos jakis programik do robienia mp3 ktory ma wlasne aspi??? czy lepiej poprostu nie instalowac IDE SW??? i jakie ten sterownik daje realne korzysci dla kogos kto nie korzysta z SATA??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Sterownik SW IDE daje wymierne korzyści wyłącznie dla systemów nie używających napędów CD-ROMo podobnych. Dla pozostałych systemów jest przysłowiową "kulą u nogi" - wprowadza upierdliwe ograniczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwek86 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 a kto dzis nie uzywa napedow "CD-ROMo podobnych"??? i jakie to sa ograniczenia??? na tych sterownikach dolaczonych do mobo po instalacji IDE SW moglem kozystac z programow bez wlasnego aspi a teraz nie moge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 a kto dzis nie uzywa napedow "CD-ROMo podobnych"??? i jakie to sa ograniczenia??? na tych sterownikach dolaczonych do mobo po instalacji IDE SW moglem kozystac z programow bez wlasnego aspi a teraz nie moge Użyj opcji SZUKAJ: temat jest tak oklepany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 A jak czytalem ten watek od poczatku,myslalem,ze pod koniec sprawa z IDE_SW sie rozstrzygnie,lecz niestety dalej bledy z ASPI. A ktos gadal,ze ponoc winda z IDE_SW laduje mu sie duzo szybciej i wogole szybciej kopiują sie pliki. Ja zaraz bede robil testy na starych sterach i sciagam nowe i pozniejsprawdze czy sie oplacalo wogole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Ja zaraz bede robil testy na starych sterach i sciagam nowe i pozniejsprawdze czy sie oplacalo wogole.Czekamy z niecierpliwością na wynik testów. Później możesz napisać jakiś faq które stery najlepsze, najszybsze itp. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Juz cos zrobilem,ale nie maielm nawet softu do testowania, kumpel mial mi sciagnac PCmark'a i Aquamarka,ale cos sie nie udalo :( Wiec dysponowalem tylko Aidą i 3dMarkiem01. SCiaglem wiecej wersji sterow,ale jedne sie zle sciagly,drugie na haslo....:( Masakra.... Wytestowalem moje oryginalne stery do nf2 v. 2.03 Aida: R-2463 W- 906 3dmark: 6291 Stery pakowane by patchboy: R-2457 W- 901 3dmark: 6285 uwagi: przy uruchomieniu kompa blad z nvmixerem i wykrzyknik w menadzerze urzadzen przy nvidia nforce mcp driver networking controller /blad 19/ Stery od morpheusa + extreme video: wg mnie najlepsze R-2488 W- 911 3dmark: 6212 (na sterach video xtreme) w ust. nie nie bylo PURE Hardware 3dmark: 6307 (na sterach co w poprzednich testach) ale na video xtreme wiecej klatek bylo ogolnie :) Dajcie jakies linki do sterow do nForca2 to potestuje Oczywiscie nie instalowalem IDE SW. A jakich driverkow uzyc, bo pisaliscie,ze te nowsze zzeraja proca. Ale gdy ja mam neta przez USB, to mi tez te stery zzeraja CPU? Ktos mowil zeby zainstalowac Ethenret Driver 3.39 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 mam abita nf7-sl i czy mozecie mi polecic najlepsze wedlug was stery do plytki, dzwiekowki i sieciowki bo stery ktore otrzymalem z plytka to zrzutka kilka w jedno i tak samo z tymi ktore sciagnalem z neta wiec poprosil bym o oddzielne pliki zasilajace podane wyzej podzespoly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 nForce 6.31 REMIX Beta Drivers - sprawdzal ktos? Jest sens to instalowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Sprawdzałem, jest sens. Everest: R: +80; W: +40; czas ocz. : -3 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byzik Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 proszę o link na nForce 6.31 REMIX Beta Drivers czy będą pasowały do mojej płyty ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Trudno poszukac, co ? :) http://files.tcmagazine.info/nvidia/nforce..._REMIX_Beta.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Czy stery 5.10 działają też z win2k czy tylko z xp??? Pytam bo na stronce pod win2k są 4.27. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Czy stery 5.10 działają też z win2k czy tylko z xp??? Pytam bo na stronce pod win2k są 4.27. działają; są do win2k/xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADEON9500 Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 nForce_4.27_WinXP2K_WHQL_international . Polecama te sterowniki :D. Wlasnie je zainstalowalem i przetestowalem. Powiem tak MASAKRA ! . Wydajnosc lepsza i sterowniki do muzycznej jak i glos .... MMMMMMMMM, fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Ma ktoś już jakieś testy 5.10 8) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Jak sie ma 4.27 vs. 5.10. Jutro bede od nowa instalowal system i chcialbym miec to juz porzadnie zrobione. Jak z dzwiekiem pod 4.27, nie kaszani sie soundstorm? I jeszcze mam pytanie. Zostawic wszystkie zakladki czy cos odznaczyc? : Audio driver 4.42 (WHQL) Audio utilities 4.44 Ethernet driver 4.42 (WHQL) GART driver 3.77 (WHQL) Memory controller driver 3.38 (WHQL) SMBus driver 4.04 (WHQL) Installer 4.46 IDE NVIDIA driver 4.12 (WHQL) ( Czy to jest IDE SW ?) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...