p@vel Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Bylbym wdzieczny... jesli ktos doradziłby mi cos w sprawie problemu z postu #415 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 kojarze problem, ponieważ było o tym na forum, musisz poszukać i z tego co pamiętam to było trzeba coś do rejestru dopisać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Bylbym wdzieczny... jesli ktos doradziłby mi cos w sprawie problemu z postu #415 . 1570371[/snapback] Rozpakuj poprostu stare stery, np 3.13 i znajdź tam aplikację ze starym panelem sterowania dzwiękiem. Uruchom go, zaznacz opcję przekazywania dzwięku na głośnik centralny i wsio. Można to jeszcze zmienić w rejestrze systemu, ale tak chyba jest prościej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p@vel Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Rozpakuj poprostu stare stery, np 3.13 i znajdź tam aplikację ze starym panelem sterowania dzwiękiem. Uruchom go, zaznacz opcję przekazywania dzwięku na głośnik centralny i wsio. Można to jeszcze zmienić w rejestrze systemu, ale tak chyba jest prościej :wink: 1570620[/snapback] Dzieki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Nie masz tam jeszcze 2.45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 andry2005 nforce remix Daj linka do nich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Planet NVIDIA nForce 1 & 2 Remix v2.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Już je pobrałem. Jak przyjadę to zrobię jakiś poważny test sterowników :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 To nie sa sterowniki andryr2005, bo od anndryr2005 zajmuja 9MB,a te ktore podales czyli 1.4 maja 20parę MB. Xanagaz - nie umiem wyslac w the Bat tego pliku ( http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=146327 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Rozumiem, że on nie ma wpływu na działanie sterowników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Już je pobrałem. Jak przyjadę to zrobię jakiś poważny test sterowników :] 1572230[/snapback] czekamy czekamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Za dzień, dwa zrobię nowy system i zacznę testy. Jakie testy brać pod uwagę i jak testować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 jakas gierke wez pod uwage, 3dmarka jakiegos (po to zeby bylo widac jakie kolwiek roznice) i na oko jak ktore chodza przy normalnej pracy. Powodzenia! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Wyniki testów będą w granicach błędu pomiarowego - szkoda czasu i energii. Nowe stery nic nie wnoszą bo nVidia już nForce 2 olała. A składniki Remixów podbierane z innych paczek nie są optymalizowane pod nForce2. Jedynie audio wnosi coś nowego chciaż specjalnych różnic nie widzę (słyszę). Czyli od 4.27 w górę to już praktycznie to samo... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 A co mi tam szkodzi ;) Zrobię 3DMark01SE, 3DMark03, odczyt i zapis do pamięci, dostęp do pamięci, może WinRAR benchmark (?), i SuperPI. Nie wiem co jeszcze można dać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linka Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 A co mi tam szkodzi ;) Zrobię 3DMark01SE, 3DMark03, odczyt i zapis do pamięci, dostęp do pamięci, może WinRAR benchmark (?), i SuperPI. Nie wiem co jeszcze można dać. 1596788[/snapback] można dać jakieś demko z HL2 i FarCry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 i drednia ilosc fpsów w grach + to co podales i starczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 To może gdzieś na Sieci są jakieś gotowe marki oparte na grach? Bo ja zielony jestem w te sprawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 oj,ja tez nic nie wiem,moze koledzy podpowiedza...? Sprawdz jeszcze na ktorych sterach najszybciej sie uruchomi winda, bo ja walcze z tym od paoczatku. Pasen z WINXP mieli kilka razy, a niektorym to tylko raz i sie winda laduje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Pasen z WINXP mieli kilka razy, a niektorym to tylko raz i sie winda laduje :) 1597791[/snapback] :huh: A to wogóle zalezy od sterów a moze tak od defragmentacji dysków i ilosi uruchamianych usług a takze sterowników ile ich tam jest no i do tego wogóle jaka partycja ntfs czy fat i w jakim stanie jest dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Ktos keidys pisal,ze jak zmienil stery, to tylko raz czy 2 razy mu smignal ten pasek! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ja mam 6.31 Remix system chodzić na nich jak burza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Nvidia wypuściła sterowniki do nforce2 z 23 sierpnia sterowniki 4.62 http://www.nvidia.com/object/nforce_audio_4.62_win2kxp ale przecież na stronie Abita są stare jak świat 5.10.Czy ktoś coś z tego rozumie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Jak byk jest napisane nFORCE AUDIO DRIVER. Czyli w wolnym tłumaczeniu sterowniki dla kart muzycznych na platformie nFORCE (1,2,3,4). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marekzenio Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Witam. Nie wiem czemu czepiliście sie tego paska przy ładowaniu systemu że zmiana sterów do płyty głównej go przyspieszy. U mnie nawet dobrze się niepokaże , i już komp jest w windowsie. Wyłącza się równie szybko (mimo antyvirusa) tak jak bym wyciągnał wtyczke z sieci , moment po kliknięciu Turn off (Wyłącz). I nie da się tego osiągnać przez sterownik aż w takim stopniu. Kiedyś tak samo mi latał ten pasek a wyłaczanie trwało wieki. A po zainstalowaniu sp2 to windows sie wlekł :( Po pierwsze okroiłem instalke widowsa znanym chyba programem n-lite ze zbędnych usług i programów. Dało to sporego kopa. Zmieniłem wersje systemu na angielską i to był jescze jeden krok do przodu. Na polskiej wersji nie dało mi się osiągnąc aż takiego przyspieszenia, nie wiem czemu :( Windows śmiga jak burza.. nawet w środowisku , z SP2 oczywiście. A wczesniej sp2 strasznie go spowalniał Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Mi te stery na serio przyśpieszyły ładowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 6.31 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Do płyty głównej paczka Remix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpeeDyLOCO Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 PS :) http://www.nforcershq.com/forum/1-vt58807.html?start=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Ja mam u siebie tą paczke zainstalowaną:) 1. NVIDIA AGP drivers v4.40 2. NVIDIA Ethernet drivers v4.71 3. NVIDIA ForceaWare drivers v77.72 (WHQL) 4. NVIDIA SW IDE drivers v5.35 5. NVIDIA Memory Controller drivers v4.40 6. NVIDIA SMBus drivers v4.46 7. NVIDIA SoundStorm drivers v4.62 (WHQL) 7.1. NVIDIA NvMixer v4.51 7.2 Planet NVIDIA Modded OpenAL32.dll 8. Planet NVIDIA Tweak Tool v1.3.0.0 8.1 Planet NVIDIA Driver Cleaner v1.0.0.0 działa jak burza. nie instalowalem tylko SW IDE i SoundStorm bo na plycie mam AC97, zreszta i tak uzywam sblive:) nawet zainstalowalem stery do karty graf te co tu są:) po ingliszu, ale spoko wsio dziala. wczesniej mialem 4.27 whql, ale na tych testy wypadają lepiej:) polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...