SpeeDyLOCO Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Jak wie nazywa wzej wymieniona paczka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 PS :) 1634562[/snapback] Dobra paczuszka chodzi jak burza komp tylko ze ja nigdy nie widze róznicy w tych paczkach :lol2: kazda szybko mi chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Jak wie nazywa wzej wymieniona paczka? 1636055[/snapback] to jest dokladnie ta paczka: http://psq.avx.pl/ztweak/setupv2.4.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Jest lepsza od 6.13 Remix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Remix v2.5.1 Available zawartość: * NVIDIA AGP drivers v4.40 * NVIDIA Ethernet drivers v4.71 * NVIDIA ForceaWare drivers v78.03 (WHQL) * NVIDIA SW IDE drivers v6.21 * NVIDIA Memory Controller drivers v4.40 * NVIDIA SMBus drivers v4.50 (WHQL) * NVIDIA SoundStorm drivers v4.64 (WHQL) *** NVIDIA NvMixer Utility v4.51 * Xtreme-G FoceWare Tweaks dla porównania paczka 2.4 zawierała: * NVIDIA AGP drivers v4.40 * NVIDIA Ethernet drivers v4.71 * NVIDIA ForceaWare drivers v77.72 (WHQL) * NVIDIA SW IDE drivers v5.35 * NVIDIA Memory Controller drivers v4.40 * NVIDIA SMBus drivers v4.46 * NVIDIA SoundStorm drivers v4.62 (WHQL) http://planetnvidia.com/modules.php?name=D...nload&cid=2#cat Edytowane 26 Września 2005 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpeeDyLOCO Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 N oto co kto juz przetestował:) ? bo aj sie boje instalwoac:D poprzednie remix na starym systemie(2lata choc zadbany to duzo w nim sie zmieniało:) ) rozwalily mi stery od SS i musialem sie niezle natrudzic zeby na nowo sterowniki do muzy dodac: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Mnie bardzo interesuojąSW IDE, zauważcie że z 5 zrobiły się 6 i to WHQL. Chyba się skuszę. Zwłaszcza, że za niedługo będzie format(przesiadka na ATI). Jednak nie oczekujcie ode mnie testów, jakich kolwiek. Nie mam na to czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) zainstalowane, ale bez SW IDE jak narazie, ponieważ nie moge wtedy zmienić booktype przy nagrywaniu dvd, no i wszystko śmiga bardzo ładnie :) jak się zdecyduje to strzele dodatkowo te SW IDE i wtedy może coś konkretniej napisze ;) Edytowane 26 Września 2005 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpeeDyLOCO Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 U mnie SW IDE w zadnej wersji mix nie che sie zainstalowac:) jak instaluje to mi restartuje kompa O_O i nie konczy instalki (mam DFI LP NFII Ultra B)...; / A tak to mega skoku wydajnosci nie widze:) mozliwe tylko ze troszke mi odciazyl sie system ( test UT2004 właczone i sprawdzalem obciazenie procesora) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Co ciekawe teraz oblsuge sterownika karty muzycznej przejal nvmixer, co jest o tyle dziwne, bo mam realteka, bez wspracia ss. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 to jest tylko szta graficzna SS,a sterowniki sa takie jakie powinny byc w Twoim przypadku realtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) to jest tylko szta graficzna SS,a sterowniki sa takie jakie powinny byc w Twoim przypadku realtek 1670366[/snapback] To i ja wiem, mowie tylko, ze nigdy takiego czegos nie mialem. Bardziej mi sie podoba wlasnie ta opcja, jest tu znacznie lepsza obsluga konfiguracji dzwieku 5.1 w sterownikach od Realteka bylo to potraktowane po macoszemu. Edytowane 26 Września 2005 przez stregobor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Ja mam inny problem kiedy zainstaluje 5.10 a dokladniej SW IDE to przy bootowaniu przwraca mia do "ostatniego działajacego punktu". Nie wiem czemu komp mi nie chce wstac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 instaluje 2.51 obadamy co to za temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Czy Remix 6.31 nie są nowsze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 To w końcu które sa najszybsze ???? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Ramix 6.31 system chodzi ok i w marku jest szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 To w końcu które sa najszybsze ???? :blink: 1691090[/snapback] Różnice są niemierzalne - w granicach błędu pomiarowego. Najnowsze Remixopodobne mają nowsze stery pod audio i lepsze zarządzanie pamięcią. Ale nijak się to ma do szybkości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 No na moich remixach mi się dobrze proacuje i je polecam a jakie są najnowsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 na ty ch sterach 2.51 daleko nie zajechałem :angry: po zainstalowaniu system mi siadł juz drugi raz do niczego one sa i 9 mb nei zamało ttroche :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 U mnie to samo, restart na sterach audio i system kaput. Ale dalo rade uruchomic na ostatnio dzialajacych ustawieniach i zainstalowac 5.10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 ja lece na 2,4.. podawalem linka wyzej (nadal aktualny na moim serwerze). Ostatnio robilem reinstall i pierwszy raz zainstalowalem SW IDE. Jestem w szoku.. mam juz mnostwo progsów zainstalowanych itp.. a system sie w mgnieniu oka laduje.. tak okolo 1,5 kreseczki przeleci i okienka sie pokazuja:) wczesniej do 5-6razy ten pasek musial przeleciec.. nawet na swiezym systemie! pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Rzeczywiscie sa dobre te v2.4, tez zainstalowalem sw ide i musze powiedziec ze wszystko idzie jak burza teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Rzeczywiscie sa dobre te v2.4, tez zainstalowalem sw ide i musze powiedziec ze wszystko idzie jak burza teraz. 1692646[/snapback] A poprawili obsługę kopiowania? Bo ja jak mam coś skopiować dużego, to leci najpierw do memki( widzę z MemStata jak wżera pamięć) a potem haruje po dysku :blink: . Oczywiście dma i inne cuda mam włączone, bo to podstawa. Ale tego problemu nie mogę się pozbyć, a potem jak już skończy kopiować to nagle mam 350 MB wolnego ramu i system muuuuli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 mozna zainstalowac stery 2.4 bez sterów do dzwieku,zeby pozniej wsadzic oryginalne do dzwieku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 A poprawili obsługę kopiowania? Bo ja jak mam coś skopiować dużego, to leci najpierw do memki( widzę z MemStata jak wżera pamięć) a potem haruje po dysku :blink: . Oczywiście dma i inne cuda mam włączone, bo to podstawa. Ale tego problemu nie mogę się pozbyć, a potem jak już skończy kopiować to nagle mam 350 MB wolnego ramu i system muuuuli. 1693130[/snapback] U mnie nie ma czegos takiego film z partycji na partycje ladnie i szybko leci, pozniej nie zamula mi komp. dayus : mozna instalowac bez sterow dzwieku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noki- Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 remixy zainstalowałem pierwszy raz, testowałem 2.4 2.51 i 5.10 pcmarkiem 2004 i na moim konfigu nie zauważyłem żadnych zmian wyniki były niemalże identyczne, winda uruchamia sie zawsze na ok 1.5 paska :blink: jedyne co mi się spodobało to mixer do soundstroma chociaż posiadam realteka heh dzwięk jakby był lepszy :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 u mnie przy 4 głosnikach w tym niby SS glosniki buczą,daltego chcę Realtek - C-Media Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 ja zauwazylem jedno.. jak wloze jakiegos CD, ktory ma autostart (powiedzmy silent hill2 gra) i ma tylko jeden duzy plik powiedzmy 600MB setup.. to przed uruchomieniemautostartu, wrzuca caly CD do pamieci i potem leci juz z pamieci instalator.. jak zainstaluje, albo przerwe, to pamiec sie zwalnia automatycznie.. ale tylko tak sie dzieje jezeli plyta ma duzy rozmiar jednego pliku.. dziwne.. tak samo dema po 600MB.. jak klikne setup.exe laduje to do pamieci, jak zaladuje to dopiero instaluje:) dziwne, ale mi to akurat nie przeszkadza.. zm partycji na partycje elegancko leci.. itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 u mnie przy 4 głosnikach w tym niby SS glosniki buczą,daltego chcę Realtek - C-Media 1693990[/snapback] Mi tez pierwszy raz spodobal sie ten mixer od ss, ale niestaty z nic w swiecie nie moge odpalic na nim centralny glosnik. Wszystkie chodza czysto, poza tym jednym, ktory tylko buczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...