Joker_king Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Zainstalujcie 6.31 z nimi nie ma problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) Mi tez pierwszy raz spodobal sie ten mixer od ss, ale niestaty z nic w swiecie nie moge odpalic na nim centralny glosnik. Wszystkie chodza czysto, poza tym jednym, ktory tylko buczy. 1694863[/snapback] nalezy ustawic w rejestrze wartośc 1 w tym kluczu: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4D36E96C-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0020\Settings\APU\GlobalVolume co do buczenia to nie czaje ale moze pomóc nvswap Edytowane 15 Października 2005 przez def Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Dlaczego po zainstalowaniu IDE SW system mi nie chce bootowac - mrugnie jeden pasek i sie zatrzymuje i klops - jakies pomysly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Dlaczego po zainstalowaniu IDE SW system mi nie chce bootowac - mrugnie jeden pasek i sie zatrzymuje i klops - jakies pomysly ? 1702861[/snapback] to odinstaluj :) u mnei smiga z all sterami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 To opłaca sie instalować te 2.4 jak mam 6.31? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 imho oplaca sie instalowac ale na czysty system. Poniewaz zmiana z remixow 6. na wersje 2.4 lub inna, nic nie da.. testowalem i nie widzialem roznicy.. po reinstalowaniu windy, tą roznice czuc.. nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Ma ktoś linka do remix 6.31 beta? bo jakoś nie mogę znaleźć na necie. Albo mógł by mi ktoś podesłać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość metall2 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Wie ktoś może które sterowniki do dźwiękówki są dobre do mojej płyty głównej (ECS N2U400-A) mam układ CMI 9739A: oryginalne C-Media czy te od nVidii?? Tak przy okazji, Remix RULES!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 C-Media Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 dzisiaj troche testowąłem i okazało mi sie ze odczyty w evereście mama najlepsze pod SMBus driver version 4.50 z tych sterów http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1234 w powównianiu z tymi co mama na płytce do odczyty po 200mb/s gorsze heheh a w poruwnaniu do wersji 4.0 o jakies 50 mb odczyt czas oczekiwania jakies 0,5ns a zapis jakies 20 mb/s mało ale zawsze cos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 No prawda.Lepsze to niz nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpeeDyLOCO Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 yy Panowie my tu mówimy o platformie nf2 a te stery są do nf4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 yy Panowie my tu mówimy o platformie nf2 a te stery są do nf4. 1732321[/snapback] Czasami stery z wyższej platwormy mają mają wspólne składniki z niższymi i dzięki ciekawskim Tweakomaniakom dowiadujemy się o czymś ciekawym. Przy najbliższym sposobie sprawdzę to sobie. Może niedługo jakieś nowe remixy wyjdą z wydajniejszym SMBusem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpeeDyLOCO Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Czasami stery z wyższej platwormy mają mają wspólne składniki z niższymi i dzięki ciekawskim Tweakomaniakom dowiadujemy się o czymś ciekawym. Przy najbliższym sposobie sprawdzę to sobie. Może niedługo jakieś nowe remixy wyjdą z wydajniejszym SMBusem. 1733560[/snapback] Hmm:) Cześciowo tak ale platforma nf4 znaaaacznie rózni sie od nf2:D cała architektóra jest nieco inna nie na darmo nie zalecaja tych sterowników do nf2;) ale do odwaznych świat nalezy:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 drivery z platformy nf4 rozni sie tylko ze nie ma AGP driver.. moge sie mylic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 drivery z platformy nf4 rozni sie tylko ze nie ma AGP driver.. moge sie mylic... 1734196[/snapback] Nie ma też sterów do kart sieciowych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 <_< i chyba jeszcze czegos po jest dzwiek SMBus driver i kontroler dyku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 No tak ale ja tam uważam że te 2.4 sa cienkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 kazdy dopasowuje sie do swoich wymagan, imho te 2.4 są dla mojej plyty i resty zestawu najlepsze. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Witam a ja mam pytanie do Was... które stery zapewnią mi najlepszą jakość dźwięku z mojego Soundstorma (ABIT NF7-S) oraz najlepszą szybkość w windowsie (ładowanie 1,5 paska też by się przydało)? POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Polecam nForce_6.31_REMIX_Beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 No podesłałem je mu i chyba dobrze się sprawuja bo u mnie super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 hehe ;] chodzą jak burza .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Ilość przejść paska zależy bardziej od innych optymalizacji systemu niż od samych sterowników. Prędzej poznasz, że są szybsze po "szybszym" działaniu Windows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 to od czego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Szybkości HDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Chlewik w tym topicku zrobiliście niezły... A był to taki porządny wątek :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Witam mam plyte Epoxa 8RDA 3 Rev 2.x, to jest na nForce2 Ultra 400, jakie stery wgrac zeby to wszystko najszybciej chulało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Witam mam plyte Epoxa 8RDA 3 Rev 2.x, to jest na nForce2 Ultra 400, jakie stery wgrac zeby to wszystko najszybciej chulało. A jakie sobie losowo wybierzesz - i tak nie zobaczysz (i nie przeliczysz) różnicy. Poczytaj ten cały topic - zaśmiecono go właśnie takimi jak Twoje pytaniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 nForce_6.31_REMIX_Beta tylko ciężko je już znaleźć w necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...