Marcin_gps Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 wlasnie zainstalowalem, bardzo pozytywnie, jakos minimalnie szybciej smiga (przesiadka 6.39) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kos_tek Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 To ja mam pytanie jak radzicie - zainstalować ide sw nvidi czy zostać przy tym z windowsa. Dodam,że mam remixa 8,.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 to juz chyba zalezy od konfiguracji, u niektorych sa problemy... osobiscie nie zauwazylem problemow i instaluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 To ja mam pytanie jak radzicie - zainstalować ide sw nvidi czy zostać przy tym z windowsa. Dodam,że mam remixa 8,..Sprobuj, ja sprobowalem i lipa, nic nie dalo :( ja instalwoalem z 6.31 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 ja w ogole nie radze IDE SW instalowac na nieswiezy system.. taka moja mala porada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 no i dobra porada, bo jednak IDE SW daje ciala... uwalilem 2 plytki z rzedu (nic w trakcie nagrywania nie robilem) nie instaluje wiecej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 ja jak instaluje sw_ide to po restarcie kompa jzu nei umiem windy uruchomic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 8 lepsze od 6? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swi@ty Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 No zainstalowalem te 8 cos tam i komp faktycznie lepiej chodzi !!!!. Co do neta to jeszcze nie wiem ale stestuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 A moze mi ktos powiedziec jak odpalić sndstorm :sad: zamiast tego dziadowskiego nvmixera jak otwieram wyskakuje tylko okinko i pisze "zwórcono komunikat onieprawidłowej wielkosci podczas alokacji pamieci dla menadzera efektów" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Wywal stery dzwieku,ktore masz aktualnie w systemie, a zainstaluje tylko stery do dzwiek uz plyty, która otrzymales przy kupnie płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swi@ty Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 No net chodzi torche lepiej ale zauwazylem cos innego. Mianowicie gg wywale bledem na starcie :| i nie moge wlaczyc zrobile sobie noweg uzytkowniak na kompie i juz dziala nie wiem czy to moze byc to ale kij z tym juz dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam ;-) na chipsecie sie nie znam a więc zadam nieco noobowskie pytanie... teraz siedze na oficjalnych sterach 5.10 mobo jak w sygnaturce czyli ep 8rda3+ na nf2 u400 czy te modowane stery dają rzeczywiście kopa? widze ze download jest tylko z 7.13 które opracowała MSI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 JA tez tak mialem. Niestety nakladka ta zle obslugiwala u mnie cetralny glosnik - wiec wrocilem do sterow realteka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puciek1982 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) Witam. Sluchajcie z ktorej ze starszych wersji sterow mozna wyciagnac ten stary mixer bo na nowszych sterach nie potrafie wlaczyc glosnika centralnego, mialem to gdzies na dysku ale mialem przymusowy format :) Pozdrawiam. Edytowane 22 Stycznia 2006 przez puciek1982 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 czesc sluchajta moze ktos ma zestaw 5.1 bo ja ni ch*ja nie moge ich zrobic zeby dobrze graly. PRzydaly by sie jakies stery do dzwiękówki z tej plyty głównej i jakis dobry mixer bo ten standartowy to shiet wieliki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Powinieneś szukać w tym dziale bo bardziej masz kłopot z dźwiękiem. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=66634 Ja niestety nie mam 5.1, a jak chcaiłem na szybko zestaw u kolegi podłączyć to też nie za dobrze to wyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 ale ja ne mam sundstorm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziku2 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) witam! jakie sterowniki polecacie do A7N8X Deluxe?? peseq, masz tą samą płytkę, dalej jesteś zdania,że remix 2.4 są najlepsze?? Edytowane 6 Lutego 2006 przez Dziku2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Te 8.** są dobre. U mnie nic sie nie tnie i wszystko ładnie lata. Oczywiście bez sterów IDE SW. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 witam! jakie sterowniki polecacie do A7N8X Deluxe?? peseq, masz tą samą płytkę, dalej jesteś zdania,że remix 2.4 są najlepsze??według mnie, tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaww Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 mam pytanie czy wyszly gdzies nowe stery do NF2 chodzi mi glownie o audio i jakis nowy nvmixer bo ten co mam aktualnie /Remix 2.4 / jakis taki ubogi.I dlaczego jest taka duza roznica w wadze sterow remix 2.4 -24 mb a remix 2.5 - 9mb.I czy moge odrazu zainstalowac wersje 2.5 na 2.4 czy najpierw odinstalowac 2.4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 odrazu 2.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 mam pytanie czy wyszly gdzies nowe stery do NF2 chodzi mi glownie o audio i jakis nowy nvmixer bo ten co mam aktualnie /Remix 2.4 / jakis taki ubogi.I dlaczego jest taka duza roznica w wadze sterow remix 2.4 -24 mb a remix 2.5 - 9mb.I czy moge odrazu zainstalowac wersje 2.5 na 2.4 czy najpierw odinstalowac 2.4 ?róznica w wielkosci jest taka, ze ten 9MB to nie jest pelny instalator.. ciągnie z sieci przy instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 A nie czasem wersja angielska i miedzynarodowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spectrum1600 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Jkaie śa teraa najnowsze bo jadę na 5,1?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.N.A Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Witam. Odswieze troche temat. Wlasnie bede bral sie za format i chcialem sie dowiedziec jakie remixy polecacie do plyty,obecnie jade na oficjalnych.Zauwazylem tez ze pare osob odradza wgrywania IDE SW,mozna wiedziec czemu? Pozdr.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Ja używam 8.22 remixy. Dałem na świeży system i komp śmiga aż miło. IDE SW nie instalowałem. Kilka prób robiłem i zawsze jakieś problemy były. Wolałem pozostać przy sterownikach od XPeka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Ciekaw jestem, czy ktokolwiek zagląda jescze do tego tematu. Czy któryś z was posiada Remix 2.5.1 ? Na planetnvidia skrypty php im się pokombonowały i cosik nie workuje. A google nie wie gdzie to jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cadavre Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Ja mam topic w subskrybowanych. :D Ja mam 2.5.1 na dysku twardym... zresztą tak jak i 2.2, 2.3 i 2.4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...