DaRoN Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 A ja mam takie pytanie. Mam płyte MSI Nforce 2 865PE Neo2 na intela i lece ciągle na sterownikach od MSI z live update czy to dobry wybór? To się zdecyduj czy na nForce czy na 865Pe to 1. A dwa - temat o płycie jest, tam możesz zadać pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Minelo juz troche czasu, wiec na pewno zdarzyliscie przetestowac te sterowniki (nForce 9.34 Unified Remix-[Guru3D.com]). Jak je widzicie teraz? po 3tygodniach :) Stabilnie i bez problemow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 The best w końcu mój problem zostal rozwiązany :). Długie ładowanie windowsa przez to że sw ide cos nie tak było w oryginalnych i pokazywalo sie takie sciemnione logo windy i pasek stal dopiero po 15 sekundach przelatywal 1 raz i pojawiala sie winda. Teraz od razu przelatuje 1 raz i mam winde . Nareszcie !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Minelo juz troche czasu, wiec na pewno zdarzyliscie przetestowac te sterowniki (nForce 9.34 Unified Remix-[Guru3D.com]). Jak je widzicie teraz? po 3tygodniach :) Stabilnie i bez problemow? Owszem minęło już sporo czasu. Mało powiedzieć, ze śmigają dobrze. Są naprawdę dobrze zrobione. IDE_SW działają wporządku, dźwięk jest (IMO) najlepszy ze wszystkich driverów (mam 4.64). niestety nic nie pomoglo :? moze wina lezy w czym innym ?? gry mi sie dalej wieszaja ... miga ekran kilka razy i gra sie wiesza :? dodam ze kiedys na tym samym kompie gralem w ta sama gre i bylo oki :)WYJDŹ :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ktore drivery do nForce2 sa w tej chwili najlepsze?? Nie mam czasu testowac dlatego prosze o jakas porade... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 22 strony tematu to mało? Poczytaj trochę a będziesz wszystko wiedział. Nikt Ci nie da gotowca na tacy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 nForce 9.34 Unified Remix nForce 9.35 Unified Remix Unified Driver Architecture Package v1.1 Obczaj sobie jakieś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 nForce 9.34 Unified Remix nForce 9.35 Unified Remix Unified Driver Architecture Package v1.1 Obczaj sobie jakieś kazde z nich sa dobre, uzywalem wszystkich a teraz uzywam losowo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizner5 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Moze ktos zapodac linka do Unified Driver Architecture Package v1.1 bo cosik w google znalezc nie moge :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1193 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Obecnie jadę na 5.10 ale widzę że sobie chwalą użytkownicy te remixy 9.34 i 9.35. Więc tylko krótkie pytanie: odinstalować te 5.10 a dopiero wtedy wrzucić 9.35 czy od razu puścić instalkę bez deinstalacji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Lepiej chyba wcześniej przeczyścić DriverCleanerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Spróbuję tak zrobić, boję się tylko jednego. Z tego co pamiętam ludzie mieli problem z odpaleniem windy po odinstalowaniu sterów do nForca. Stąd też moje pytanie. Z drugiej strony instalacja sterów jednych na drugie w jakimś stopniu zaśmieca rejestr, co zawsze ma jakieś odbicie na wydajności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 A instalujecie te ide_SW bo ja zawsze mam opory przed instalowaniem ich. Jak sie zpisuje z nimi i bez nich ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 ja je caly czas instaluje i nie narzekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz76 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 tutaj macie linka do nForce 9.35 Unified Remix z guru 3d http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1446 zastanawiam się własnie czy ich nie zapodac bo teraz mam nForce 5.10, nie narzekam na nie dlatego sie wacham , zeby nie przedobrzyć , testował juz ktos te 9.35? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Uzywam od paru miecha, ale bez LAN, AUDIO, IDE. Nie mam problemow zadnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Trochę czasu minęło... Są jakieś nowości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 jedynie coś takiego: http://www.nforcershq.com/forum/nforce-123...es-vt70913.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THEJAJO Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 A po wejsciu na strone nVidia ktore sciagnac? Przy wyborze nForce 2000 Professional sciagaja sie 15.16. Co o tym myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 A po wejsciu na strone nVidia ktore sciagnac? Przy wyborze nForce 2000 Professional sciagaja sie 15.16. Co o tym myslicie? http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_5.10.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 a w filtrze trzeba wybierać Legacy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THEJAJO Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 DzX wielkie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...