dayus Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Tutaj poprawny link do tych 6.31 http://www.xtremenews.net/datos/down/drive..._REMIX_Beta.zip Niech ktos poda aby nazwe pliku tych sterow 5.10 albo caly link Po instalacji tych sterow wykrzyknik w karcie dzwiekowej i nei mozna tych sterow instalowac do dzwieku. To wreszcie,ktore są najlpesze dla dzwieku na EPOX'ie 8RDA3+ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADEON9500 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Powiem tak z tymi 4.27 " MALINAAAAAAAA " :D stery sa naprawde super i dzwiek tez zajefajny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zainstalowalem 4.27. Bardzo fajne.. System mi szybciej chodzi niz na 5.10. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Tutaj poprawny link do tych 6.31 http://www.xtremenews.net/datos/down/drive..._REMIX_Beta.zip Niech ktos poda aby nazwe pliku tych sterow 5.10 albo caly link Po instalacji tych sterow wykrzyknik w karcie dzwiekowej i nei mozna tych sterow instalowac do dzwieku. To wreszcie,ktore są najlpesze dla dzwieku na EPOX'ie 8RDA3+ ?? Wejdź na stronę www.nvidia.com i dlaej już sobie poradzisz bez zbędnych pytań na tym forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 nie wiedzialem,ze 5.10 sa oficjalne,myslalem,ze to jakies remixy,ktorych nie ma na nvidia.com. A na stronie nvidii pisze,ktore sa najlepsze do dzwieku, bo cos mi sie wydaje,ze nie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Sciągnołem własnie nowe stery ze strony Nvidia oznaczone numerkiem 5.10 i nie wiem czy instalowac IDE NVIDIA driver 4.46 (WHQL) poprawili to juz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ja tez dalej nie wiem jak to jest z tym nVidia IDE_SW. Co zrobic, gdy nie moge zainstalowac sterow do dzwieku, mam CMI na plycie (EPoX) i chce zainstalowac drivery audio z paczki 4.27 i nie mozna, przedtem chcialem wsadzic dzwiek z remixu 6.31 i tez nie mzoan bylo, uzylem nawet DriverCleaner'a i tez nie mzoan zainstalowac dzwieku, dodam jeszcze tylko,ze dzwiek w windowsie jest, tylko,ze nei jest zainstalowany :) PARADOX!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Trudno wiem że pytanie lol ale co na to poradze :( Co to za wersje i czym sie różnią: U.S. English i International ups Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Trudno wiem że pytanie lol ale co na to poradze :( Co to za wersje i czym sie różnią: U.S. English i International ups Angielskiego nie znasz? To najwyższa pora zacząć się uczyć! Pierwsza wersja jest angielska a więc nie dla Ciebie a druga międzynarodowa, w tym polska. Różnią się objętością instalki. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 thx ups/ a z nauką ciążko (chyba nie tylko u mnie ) :D EDIT: To jeszcze jedno zapytam :oops: Co to jest ten sterownik: GART ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 thx ups/ a z nauką ciążko (chyba nie tylko u mnie ) :D EDIT: To jeszcze jedno zapytam :oops: Co to jest ten sterownik: GART ? Stery do AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 nForce Audio Driver 4.57 WXP/2K WHQL , instalowal ktos moze te stery? Mam problem, otoz zainstalowalem nowe drivery i nie dziala nvmixer, pradopodobnie dlatego, mam starsza wersje. Sek w tym, ze nie ma nowego nvmixer oprocz tego z beta drivers. Moze jakies pomysly, wykluczajac odinstalowanie driverow:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Co to znaczy nie dziala? Nie instaluje sie, w ogole go nie ma, wywala jakies errory, w ogole nie reaguje..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 u mnie po instalacji tych audio 4.57 wyskakuje taki oto blad podczas wchodzenia do mixera http://www.mathew.master.pl/blad.jpg po klikniecu w OK wyskakuje ekran zamkniecia aplikacji co moze byc powodem wystepowania tego bledu ? (dzwiek jest w grach, foobarze itd.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Ja chce sie dowiedziec o taka rzecz - mam teraz 5.10 i czy sa jakies nowsze // szybsze? Czy te 6.xx sa lepsze ? Oczywiscie to sa modyfikowane rozumiem... Dobrze kombinuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 witam Na stronce nvidii pokazały się nowe sterki do soundstorma :D z dnia 22 grudnia 2004r. http://www.nvidia.com/object/nforce_audio_4.57_win2kxp u mnie śmigają jak złoto. W razie problemów z instalacją rozpakować pakiet 5.10 i wgrać je do folderu AudioDrv zastępująć pliki orginalne (20 sztuk), a następnie zainstalować cały ten pakiet setupem. Nowe stery audio 4.57 rozwiązują problemy z dźwiękiem w wielu grach i aplikacjach. Zapraszam do testowania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mag_ Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 mmm pewnie to juz obcykany temat ale nieszczęśliwym trafem nie mogę nic znalaźć... mianowicie, mam soltek frn2 ( złota ) na nforce2 ultra, zainstalowałem strrownik z nvmixerem "nforce 2 5.03 whql" otrzymałem dźwięk stereo w 2 frontowych głośiników w Creative MegaWorks 550, pytanie, jak odpalić tylne kanały w systemie "klonuj" , jak zaznaczam to w mixerze to nic sie nie dzieje, działają tylko efekty jakieś zupełnie mi nie potrzebne, chce mieć taki sam dźwięk we wszystkich głośnikach. Używam foobar'a. Głośniki przechodzą test nvmixa, działają poprawnie na muzyce granej przed tester, potem juz nie... ( centralny cały czas nie działa.. ) Odpalając film tylne sat. ani centralny nie działają. Odpala mi się skrót w pasku do kodeka ac3, ale nie ma dzwięku... Dodam że zaznaczanie w reg. głośności opcji rear speaker connected to line in oraz center & soobwofer mam zaznaczone... i pytanie z innej beczki, czy jeżeli kupie audigy 1 to będzie możliwość ustawienia muzyki na wszystkie zatelity ? Proszę o pomoc, nie mogę sobie z tym poradzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techu Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Mam pytanie czy kots sie spotkal z jakimis innymi sterami do SS niz od nvidii jakies z modowane albo cos jak to creative Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 jak sprawdzić jaką wersje tych sterów sie posiada?? lamerskie pytanie, ale nie moge tego znaleść... lol aha, z nikąd nie moge pobrac nforce 4.27, ponoc najlepsze.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 amoze by ze strony nvidi ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 nie moglem tam znalesc tych sterów:// z numerkiem 4.27.. ale ok.. poszukamm, moze czas isc do okulisty.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_win2k_4.27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Są jakieś nieoficjalne sterowniki do Nforce'a 6.xx http://infopc.pl/ipn/index.php?idnea=165 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienth Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 jakie w tej chwili polecacie sterowniki do nForce :?: Instalujecie ten SW Driver :?: czy lepiej nie instalowac :?: help bo juz zglupialem...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Snoopy- Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Moim zdaniem najlepszymi sterownikami do nforce 2 są 3.14j remix System najszybciej na nich reaguje, nie ma żadnych problemów dosłownie z niczym. mam je zainstalowane bez ID SW Chciałbym aby ten temat został przyklejony. :) forumowicze mogli by podzielić się swoją wiedzą na temat różnych sterow do najlepszego chipsetu na platforme AMD :) 748112[/snapback] ----------------------------------- A XP2400+, Epox 8RDA3I nF2 Ultra 400, ram 256DDR PC400, Seagate 40gb U5,.... Dobrze ze tu wpadłem. Wlasnie tez mam taki problem jakie stery sa najlepsze do nF2. Bo jest tak: W WinXp wszystko wydaje sie ok, ale w Win98 jest tragedia. Lepiej mi chodził na Duronie 850mhz w ECSie K7VZA ze 128mb niz to co mam teraz!!! To wina sterowników. Sprubuje moze tych 3.14. Czy trzeba instalować to IDE SW czy nie ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techu Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 ja uzywam 4.27 dziala oki tylko od SS zaistalowalem najnowsze 4.56 zeby mi centralny dzialal w 5.1 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 A ja jade na tych nieoficjalnych (betach) zajemgliscie wszystko chodzi :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz71 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Tutaj są jakieś nowe 6.37 http://www.station-drivers.com/forum/viewt...php?p=4118#4118 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaa Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Na nvidia.com pojawiły się nowe sterowniki oznaczone numerkiem 6.39. Całkiem fajne, wszystkie w najnowszych wersjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwi Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Na nvidia.com pojawiły się nowe sterowniki oznaczone numerkiem 6.39. Całkiem fajne, wszystkie w najnowszych wersjach. 1257795[/snapback] z tego co widzę to są to stery pod nForce 4. pod nForce 2 cały czas widzę stare 5.10. chyba ze się mylę to zapodaj linka Edytowane 5 Lutego 2005 przez jakubwi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...