Skocz do zawartości
adamekas

nowe duronki 1800

Rekomendowane odpowiedzi

sprawa jest podobna jak we wszytskich Applebredach! od 1.4 i 1.6 różnią sie tylko mnożnikiem i standartowym taktowaniem reszta to samo. As well Way is free :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to akurat tym tokiem myslac to musze go kupic bo mam plyte kt7a i max fsb 161 wiec potrzebuje jak najwiekszego mnoznika. ale jakby mi sie udalo go przerobic na athlona to bylby wypasik z tym taktowaniem. a jak 30zl dolorze do 1.8 to nie zbiednieje raczej. wiec jak z tym przerobieniem w tych modelach? slyszalem ze sa problemy w nowszych seriach. jakich serii szukac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adamekas

w drugim moim kompie mam Abita KT7A v1.2 niestety nie startuja w niej Durony 1400 , 1600

ciekawi mnie jak to pójdzie u ciebie jak masz mobo v1.3 to masz szczęście :lol: na nich wszystko podobno chodzi

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adamekas

w drugim moim kompie mam Abita KT7A v1.2 niestety nie startuja w niej Durony 1400 , 1600

ciekawi mnie jak to pójdzie u ciebie jak masz mobo v1.3 to masz szczęście :lol: na nich wszystko podobno chodzi

pozdr

powinno dopiero od rev1.3 byly supportowane TBredy. Ale wez sobie odblokowanego :D bo takie 12x to maly pozytek!. 12x161 masz ostro przetakotowane PCI. Tak wiec znajdz sobie (wiem ze to trudne :D ) proca z odblokowanym lub po prostu kup 1.8 13.5x powinno styknac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz probowalem odpalac te duronki i 1.6 kumpla mi poszedl. nie wiem jak bedzie z 1.8 bo niemam takiego mnoznika na plycie ale to przeciez nic nie znaczy.

mowicie ze te purpurowe da sie przerobic na athlonka moze jakis screen ktos ma?. a jesli chodzi o tydz produkcji? to jakich szukac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...