adamekas Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 czy ktos probowal jak sie krecą i odblokowują? da sie przerobic na athlona mostkami? uda mi sie zrobic drut moda na mnoznik? podpowiedzcie cos bo zamierzam sobie kupic taki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 tak samo jak kazdy inn model - jedne lepiej inne gorzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 sprawa jest podobna jak we wszytskich Applebredach! od 1.4 i 1.6 różnią sie tylko mnożnikiem i standartowym taktowaniem reszta to samo. As well Way is free :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 dokładnie tak jak koledzy powiedzieli nie wiem czy warto ci dopłacać do modelu 1800 kup se lepiej 1600 bedziesz mógłwieksze fsb wyciągnąc bez odblokawenogo mnoznika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 jak juz to lepiej 1400 lepiej i wysoko z fsb (200-230) oczywiscie jak ktos ma płytke/pamieci do tego.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekas Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 to akurat tym tokiem myslac to musze go kupic bo mam plyte kt7a i max fsb 161 wiec potrzebuje jak najwiekszego mnoznika. ale jakby mi sie udalo go przerobic na athlona to bylby wypasik z tym taktowaniem. a jak 30zl dolorze do 1.8 to nie zbiednieje raczej. wiec jak z tym przerobieniem w tych modelach? slyszalem ze sa problemy w nowszych seriach. jakich serii szukac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Tu masz caly topic o tym. Moze o D 1.8 jest malo ale i tak znajdziesz odpowiedzi na wszystkie swoje pytania. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=51817&start=900 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 jak juz to lepiej 1400 lepiej i wysoko z fsb (200-230) oczywiscie jak ktos ma płytke/pamieci do tego.. Tylko coraz trudniej je juz dostac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Adamekas w drugim moim kompie mam Abita KT7A v1.2 niestety nie startuja w niej Durony 1400 , 1600 ciekawi mnie jak to pójdzie u ciebie jak masz mobo v1.3 to masz szczęście :lol: na nich wszystko podobno chodzi pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacharo Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 patrz na tydzien produkcji zebys pozniej mogl sobie @atlona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 sa na sexi purpurowych laminatach :E szkoda ze nie bloczkow ze szkla zeby bylo widac kolor procka :EEE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Adamekas w drugim moim kompie mam Abita KT7A v1.2 niestety nie startuja w niej Durony 1400 , 1600 ciekawi mnie jak to pójdzie u ciebie jak masz mobo v1.3 to masz szczęście :lol: na nich wszystko podobno chodzi pozdr powinno dopiero od rev1.3 byly supportowane TBredy. Ale wez sobie odblokowanego :D bo takie 12x to maly pozytek!. 12x161 masz ostro przetakotowane PCI. Tak wiec znajdz sobie (wiem ze to trudne :D ) proca z odblokowanym lub po prostu kup 1.8 13.5x powinno styknac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekas Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 juz probowalem odpalac te duronki i 1.6 kumpla mi poszedl. nie wiem jak bedzie z 1.8 bo niemam takiego mnoznika na plycie ale to przeciez nic nie znaczy. mowicie ze te purpurowe da sie przerobic na athlonka moze jakis screen ktos ma?. a jesli chodzi o tydz produkcji? to jakich szukac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...